Ontdek de nieuwste bouwmarkt

18 september 2019 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

De jongste doe-het-zelf markt van Nederland is KlusWijs. Een bouwmarktketen die van start ging in een periode dat anderen begonnen te fuseren met grotere ondernemingen of de deuren volledig sloten. Met slechts 11 vestigingen in 2011 begonnen, is KlusWijs inmiddels uitgegroeid tot een keten met 40 bouw- en woonwinkels, verspreid over het gehele land.

KlusWijs meer dan alleen verkooppunt doe-het-zelf artikelen
Het geheim achter de formule van KlusWijs is dat ze niet alleen duizend en een doe-het-zelf artikelen verkopen, maar je tevens van bouw- en interieurstylingsadvies kunnen voorzien. Ook biedt de KlusWijsformule de mogelijkheid je klus door hen te laten uitvoeren. Het personeel van de KlusWijs krijgt elke maand bijscholing in vakkennis en serviceverlening. Daarnaast hebben ondernemers die zich aansluiten bij de KlusWijsketen vaak een lange historie in de woon- en bouwmarktsector.

Overzichtelijk gesorteerd per klus
Een detail dat KlusWijs net even anders maakt dan andere doe-het-zelfmarkten, is de inrichting van de winkels. In plaats van lange gangpaden met genummerde of gekleurde artikelzones, vind je in bij KlusWijs de producten overzichtelijk per klus gesorteerd. Wil je gaan behangen, staan de benodigdheden zoals behang, lijmsoorten, behangtafels, -borstels en wat je nog meer nodig kan hebben, makkelijk bij elkaar. Zo hoef je niet meer constant heen en weer te lopen en is de kans dat je iets vergeet veel kleiner.

Naast fysieke winkel tevens webshop
Vandaag de dag doe je als winkelketen niet meer mee als je geen webshop hebt. De nadruk van de service ligt bij KlusWijs echter op de fysieke winkels. Ben je met een klus bezig en je komt iets te kort, ga je er vaak liever meteen om, in plaats van dat je er een paar dagen op moet wachten. Daarnaast is het wel zo prettig te weten dat je weer bij ze terecht kunt, zodra er zich een probleem voordoet en je ook met ze kan brainstormen over hoe een klus aan te pakken.

Reacties uitgeschakeld voor Ontdek de nieuwste bouwmarkt

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.