Ondergrondse container: de voordelen

23 december 2016 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Tegenwoordig zie je steeds meer ondergrondse containers in verschillende steden en dorpen. Niet alleen vind ik dit netter staan in een omgeving, maar het verzamelen van afval onder de grond kent ook nog eens heel wat voordelen. Ben jij benieuwd naar de voordelen? In de tekst hieronder vertel ik je meer over de voordelen van een ondergrondse afvalcontainer.

Hygiënisch, vloeistofdicht en schoon

Allereerst is een ondergrondse container heel erg hygiënisch. Dit komt omdat de container een afsluitende deksel heeft waardoor vieze geurtjes geen kans meer maken. Zoals je misschien al weet, is de temperatuur onder de grond ook nog eens lager. Een lagere temperatuur zorgt ervoor dat de geurontwikkeling van het afval wordt beperkt. Daarnaast blijft de deksel van de container ook gewoon schoon en zal niet vies worden bij het leegmaken van zo’n ondergrondse container, omdat het ledigen van een container niet via de deksel meer gaat. Verder zijn de ondergrondse containers vloeistofdicht. Dit houdt in dat het vocht uit een container niet in contact komt met de omgeving.

Ruimtebesparing en betalen per kilo

Een ander groot voordeel van een ondergrondse container is dat het heel wat ruimte bespaart. Het afval wordt namelijk ondergronds opgeslagen. Daarnaast ziet het er ook nog eens strak uit in je woonomgeving. Ook is het goed om te weten dat het afval wat je in een ondergrondse container wordt gewogen. Je betaalt dus alleen de werkelijk aangeboden kilo’s. Dat scheelt dus ook weer wat in je portemonnee! Hiermee wordt afvalscheiding gestimuleerd en dus ook het Milieu Verantwoord Ondernemen.

Zie jij het wel zitten een ondergrondse container in de omgeving? Neem dan vooral contact op met Kliko. Kliko is een bedrijf dat continu innoveert om tot de beste oplossingen te komen. Oplossingen waarbij iedereen de voordelen van merkt. Op de website van Kliko vind je meer informatie over de ondergrondse containers, maar ook over andere type containers.

Reacties uitgeschakeld voor Ondergrondse container: de voordelen Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.