Metalen barkruk

23 december 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Wanneer het over een metalen barkruk gaat wordt meestal bedoeld een zitting van stof, kunststof of leer met metalen kolomvoet of vier stalen poten. Dit onderstel kan gemaakt zijn van geborsteld staal of hoogglans.

Metalen barkruk voor een modern of klassiek interieur

Een stevige metalen barkruk die in een modern maar ook een klassieke keuken zou passen is een barkruk “Parri Baby” van Parri design. Een geweldige barkruk met een modern-klassieke uitstraling. De poot onder de zitting staat op een vierkant metalen plateau. De poot en plateau zijn van een hoogglansmetaal. De zitting van deze kruk is van een prachtig beukenhout wat in een S-vorm op de poot is gemonteerd. Eigentijds maar kan ook in de klassieke keuken. Parri design combineren comfort met eenvoud. Kenmerken van dit bedrijf is het gebruik van de kleuren en materialen. Hout is een van de materialen waar Parri design regelmatig gebruik van maakt.

Barkruk “Kokoon” zijn scherp geprijsde metalen barkrukken die voor iedereen betaalbaar zijn. Deze barkrukken staan op een metalen poot gemonteerd op een rond plateau op de vloer. Zijn in hoogte verstelbaar van 61 tot 82 cm. Ze hebben een hoog zitcomfort doordat er polymeer is gebruikt voor de zitting. Een prima materiaal waar door een hoog comfort ontstaat. Mooi simpele zitting in een halfronde vorm met iets verhoging in de onderrug zorgt dat je een aantal uren op deze stoel kunt blijven zitten. “Kokoon” heeft verschillende zittingen die stuk voor stuk allemaal een design-uitstraling hebben.

Soorten metalen barkrukken

Van metaal kunnen vele vormen gecreëerd worden. Een metalen barkruk op een zuilvoet met een vierkant of rond plateau op de vloer tot vier poten. De materialen variëren van RVS tot gelakt en satijn metaal. De collectie’s metalen barkrukken bestaan bij de webshop uit een zeer ruim assortiment. Een aantal professionele en vakkundig geproduceerde barkrukmerken zijn;
• Bonaldo
• Cattelan Italia
• Mobitec
• Parri Design
• La Palma

Kijk voor meer informatie en oriëntatie op de desbetreffende barkrukwebshop’s.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.