Markt voor foto op canvas bloeit

30 juni 2014 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Berlijn – De groei van de markt voor foto’s op canvas houdt aan. De canvas foto behoort tot de laatste trends binnen het interieur design. Dat beaamt de leidende onderneming Foto-op-canvas.net, die al twee jaren lang deze boom doormaakt. De directe print op canvas wordt vanwege zijn klassieke indruk steeds meer gevraagd. Hierom heeft het Duitse bedrijf besloten om nu ook klanten een nieuwe service aan te bieden, namelijk: de Europawijde bezorging van XXL-formaten, die speciaal in Duitsland worden geproduceerd.
De canvas foto is van een zeldzaamheid tot een waar modeartikel in de vakwereld van de foto’s geworden. Het enthousiasme voor de foto op canvas wordt daarnaast bij amateurfotografen steeds voornamer. Foto-op-canvas.net biedt de klant een ruim assortiment aan grootten en productvariaties, die nu ook is verrijkt aan de hand van extra grote formaten. De Duitse fotoproducent maakt onder andere zowel goedkope foto’s op canvas met spanramen met een dikte van 2 cm, alsook canvas foto’s die een opmerkelijke spanraamdikte hebben van 4 cm en hierdoor bijzonder ideaal zijn voor kunstgalerie├źn. Het ruimtelijke effect van de foto is op die wijze gegarandeerd.
Een foto op canvas kan van nagenoeg elke digitale foto met een resolutie die hoog genoeg is worden gemaakt.
Van foto’s gemaakt door digitale camera’s met een kwaliteit vanaf vijf megapixel kunnen canvas foto’s in extra groot formaat worden besteld. Grootten tot 120 x 90 cm worden bij Foto-op-canvas.net aangeboden als standaard. Voor klanten met speciale wensen produceert de Duitse firma op navraag echter ook grotere formaten. Op www.foto-op-canvas.net kunt u uw eigen foto op canvas gemakkelijk bestellen: u laadt uw foto en bestelt het gewenste formaat slechts in een klein aantal stappen. Foto-op-canvas.net levert u als exclusieve service een grote keuze aan formaten aan. Klanten profiteren hierbij vooral van de elegante materiaalstructuur van het gebruikte canvas.

 

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.