Keukens op maat gemaakt

2 september 2014 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Twee maanden geleden gingen mijn man en ik een keuken aanschaffen. We hadden hier al een tijd voor gespaard en we verheugden ons er erg op om daadwerkelijk tot aanschaf over te gaan. We hadden express nog niet te veel rond gekeken naar de verschillende keukens om zodoende optimaal te kunnen genieten van het hele aankoopproces. Toen we het gewenste bedrag van € 12500,- bij elkaar hadden gingen we naar een groothandel van keukens. We hadden al een idee in ons hoofd van wat het zou moeten worden. Een moderne keuken met in het midden een kookeiland. Het idee van rond een kookeiland te kunnen lopen en alle kookvoorzieningen lekker compact bij elkaar te hebben sprak mij namelijk altijd al erg aan.

Veel mogelijkheden met een keuken op maat

Na verschillende groothandels  van keukens te hebben bekeken kwamen we er niet helemaal uit. We zagen veel mooie keukens maar we hadden wel besloten om alleen een keuken aan te schaffen die het echt helemaal was. We besloten nog maar eens keer terug naar de eerst groothandel waar we waren geweest namelijk Aswa keukens. In het eerste bezoek dat we daar hebben gebracht werden we namelijk ingelicht over keukens op maat. Dit hield in dat wij een model kunnen uitkiezen en vervolgens zelf alles kunnen aanpassen. Dus de kleur, de kastjes, de grootte van het kookeiland, en zelfs het fornuis dat we erin wouden hebben. Dit concept sprak ons direct erg aan maar de prijs was in eerste instantie aan de te hoge kant. Echter bleek na het tweede gesprek de mogelijkheden veel groter te zijn dan we aanvankelijk dachten. We besloten dan ook voor deze optie te gaan omdat in vergelijking met alle andere keukens dit voor ons de beste optie was.

Het resultaat

Na lang wikken en wegen zijn we op een heel moderne keuken uitgekomen met een kookeiland dat helemaal naar onze wens was ingericht. Met o.a. een elektrische kookplaat. De keuken is helemaal op maat gebouwd en werd door ervaren monteurs van de groothandel geplaatst. Het is een heerlijke keuken geworden die precies past en die exact zo geworden is als wij voor ogen hadden. Ik zal daarom iedereen aanraden om een keuken op maat te nemen zodat je exact krijgt wat jij voor ogen hebt.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.