Verlichting van SLV

22 september 2017 | Auteur: | Posted in Huis

SLV verlichting is verlichting met een eigen karakter. Dit type verlichting is vooral gericht op design. Hier speelt het toegevoegde design een grotere rol dan de lichtbron op zich. Dankzij de juiste SLV lampen wordt een ruimte optisch veranderd. Door stukken te laten verzinken in een schaduw of het tegenovergestelde uit een soort van schaduw naar buiten laten komen, ontstaat een oase van rust.

De ideale combinatie

Het leefklimaat wordt beïnvloed, dan wel bepaald door wat de verlichting wil vertellen. Zo kun je met een Pipe light aan het plafond in combinatie met een staande Pipe light lamp een ideale combinatie vormen om een zithoek extra cachet te geven. Of door de Wever Louis Ducre boven de eettafel te hangen een bijzondere sfeer creëren die niet onder doet voor een landhuis. De Raindrop SD laat een hoek stralen en de wandlamp Accanto zorgt voor een art deco idee.

Ingenieuze vormgeving

Door een lichtplan te maken kan precies uitgekiend worden op welke plek een mooie lamp dat extra zal opleveren. Een inrichting zal dankzij de juiste lamp op de juiste plek stijlvoller worden. Zeker wanneer er niet teveel accenten gezet worden en alleen daar nadruk komt te liggen waar iets bijzonders er om vraagt. SLV verlichting heeft voor iedere ruimte wel iets aparts. Zo zal de Delsin, op verschillende plekken langs de trap geplaatst, niet alleen voor licht zorgen, maar het gevoel bieden alsof je op een luxe cruiseschip naar de cabine wandelt. In de keuken ondersteunt de SLV Profiel voldoende licht om op het aanrecht zonder problemen te kunnen werken. Dankzij zijn ingenieuze vormgeving kan hij ook zo geplaatst worden dat hij van onderuit licht biedt. Ideaal om een schilderij extra aandacht te geven. Deze lamp kan namelijk in lengte uitgebreid worden, waardoor hij zowel voor korte – als langere stukken te gebruiken is.

Reacties uitgeschakeld voor Verlichting van SLV Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 123 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.