Riverdale Windlichten

25 maart 2017 | Auteur: | Posted in Huis

Riverdale trendsetter op gebied van decoratie en woonaccessoires

Riverdale is een Nederlands merk van stijlvolle woonaccessoires. Deze worden overal verkocht in 250 winkels in Europa. Riverdale is de trendsetter op gebied van wonen. Hun collectie wordt drie keer per jaar vernieuwd naar wat er op dat moment trendy is. Een topdecoratiestuk waar zij enorm mee scoren zijn de Riverdale Windlichten.

Riverdale Windlichten

Windlichten zijn van dezelfde familie als het theelichtje maar ze zijn heel wat groter. Rondom de kaars zit meestal een glazen koker. Deze koker beschermt de kaars van uitdoven maar geeft tegelijkertijd een romantische randje aan deze sfeerverlichting. .Daarom is een windlicht zo sfeervol als het brandt. Op het einde van een zomeravond gezellig samen op een terras, het wordt donker en haal de windlichten maar boven om een romantische, warme sfeer te creëren.

Windlichten kunnen ook binnen het huis als decoratiestuk worden gebruikt. Zet er een paar op de vensterbank en je creëert direct een warme huiselijkheid. Windlichten binnen in het interieur maken van je huis een echte thuis.

Riverdale Windlichten: de verschillende modellen en variaties

Riverdale Windlichten zijn er in alle modellen, kleuren en varianten. Je vindt vast wel een windlicht die in jouw interieur of tuin past. De stijlen zijn uiteenlopend van klassiek, modern, landelijk of industrieel.

Zelfs de koker rondom de kaars kan zelfs ovaal of vierkant zijn. De koker hoeft zelfs geen glas te zijn maar kan ook uit metaal of bamboe bestaan. Ook bestaat er de mogelijkheid te kiezen uit een windlicht dat je kan ophangen of een windlicht met handvat enz…

Nieuw Riverdale Windlichten in bamboe

Deze nieuwe variant onder de Riverdale Windlichten is het windlicht van bamboe. Het hout geeft zo een natuurlijke uitstraling en een aparte verlichting. Het hout wordt beschermd door een glazen koker waar men de kaars rustig kan laten branden.

Reacties uitgeschakeld voor Riverdale Windlichten

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.