Geef je slaapkamer een andere look met laminaat!

3 oktober 2017 | Auteur: | Posted in Huis

Zit je eraan te denken om de slaapkamer in je woning een andere look te geven? En weet je nog niet zo goed hoe je dit wilt gaan aanpakken. Je kunt de kamer heel eenvoudig veranderen door een muur in een leuk kleurtje te verven, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook laminaat tegen een wand bevestigen. Ik hoor je denken: ‘Laminaat op de muur? Daar is het toch helemaal niet voor bedoeld!’ Toch zie je in steeds meer huishoudens dat laminaat tegen een wand wordt bevestigd.

Creëer een gaaf effect

Eén ding is zeker, met laminaat op de muur kun je een gaaf effect creëeren. Het ideale van een laminaat aan een wand is dat je bekabeling er mooi achter weg kunt werken. Er blijft namelijk ruimte over achter het laminaat, omdat het laminaat wordt bevestigd aan rachels. Laminaat maak je dus niet direct vast aan de bestaande wand.

Gebruikersklasse niet echt van belang

Wanneer je ervoor kiest om laminaat tegen de muur te bevestigen, hoef je geen laminaat te hebben dat voldoet aan een bepaalde gebruikersklasse. Het laminaat zal bijna niet slijten, omdat je er niet elke dag overheen loopt.

Laminaat kopen?

Wil jij ook laminaat op de muur bevestigen? En ben je nog op zoek naar laminaat? Bij Quickfloors kun je laminaat kopen tegen een scherpe prijs. Op hun website vind je nog vele andere soorten en stijlen laminaat. Laminaat Zwolle nodig? Bezoek dan ook zeker de website.

Reacties uitgeschakeld voor Geef je slaapkamer een andere look met laminaat! Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.