Goedkope Keuken met bijpassende Vloertegels

29 juni 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Geld besparen op nieuwe aankopen willen we allemaal. Vooral wanneer het om grote aankopen gaat zoals nieuwe meubelen of een nieuwe keuken. Hoewel we gek zijn op aanbiedingen, verwachten we van al die aanbiedingen wel kwaliteit. Dit kan nog wel eens een lastige combinatie zijn.

Aanbiedingen, kortingsacties en speciale uitverkoopdagen zijn altijd interessant. Houd ze daarom ook goed in de gaten. Toch gaat het in dergelijke gevallen vaak om geselecteerde producten en items, die niet altijd passen bij wat jij zoekt. Veel interessanter zijn dan ook winkels waar ze showroommodellen verkopen. Denk aan een keukenzaak bijvoorbeeld. Hier moet regelmatig plaatsgemaakt worden voor nieuwe keukenopstellingen en dus worden de oudere opstellingen verkocht met flinke kortingen. Zo is het mogelijk een goedkope keuken te kopen zonder hierop aan kwaliteit in te leveren. Showroommodellen kunnen her en der een klein krasje hebben, maar aan de kwaliteit en apparatuur mankeert helemaal niets. Door een showroommodel te kopen wordt het dus mogelijk een dure designkeuken in huis te halen met korting oplopend tot wel 70%!

Een andere optie voor de aanschaf van een goedkope keuken is op zoek te gaan naar een keukenzaak met een outletafdeling. In een outlet worden ook oudere modellen en showroommodellen verkocht. Uiteraard tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Er zijn outlets waar je gelijk bijpassende wand- en vloertegels uit kunt zoeken. Dit is ideaal natuurlijk. Niet alleen vanwege de aantrekkelijke prijzen, maar ook omdat je direct kunt zien of de keuken en vloertegels qua kleur en stijl goed bij elkaar passen.

Wanneer je jouw droomkeuken en bijpassende vloer- of wandtegels hebt gevonden, kun je ervoor kiezen deze zelf te plaatsen, of om dit uit te besteden aan professionals. Wanneer je geen ervaren klusser bent, is dit laatste zeker aan te raden. Bij het plaatsen komt nog best wat kijken en als je op dit gebied geen ervaring hebt, zal dit de afwerking niet ten goede komen. Gelukkig kun je deze klus aan de meeste tegel- en keukenwinkels uitbesteden. Zo weet je zeker dat je een =voordelige aankoop doet, maar kun je wel rekenen op een eersteklas afwerking!

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.