Goedkope Keuken Compleet met Tegels uit de Tegel Outlet

27 juli 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Wanneer je een nieuwe keuken wilt kopen, maar hieraan niet teveel geld kunt of wilt besteden, dan geven we je graag een paar tips om een goedkope keuken aan te schaffen. Want dat goedkoop altijd duurkoop is, is onzin. Wanneer je slim winkelt, kun je flink wat geld besparen. En wie wil dat nu niet?

Showroomkeukens

Ieder keukenwinkel heeft zo nu en dan diverse keukenopstellingen in de aanbieding. Het gaat in de meeste gevallen om showroommodellen die plaats moeten maken voor keukens van de nieuwste collectie. Omdat de showroomkeukens al lange tijd in de showroom hebben gestaan, kunnen deze logischerwijs niet meer tegen de nieuwprijs worden verkocht. Ze worden dan ook flink afgeprijsd. Soms lopen de kortingen op tot wel 60% of 70%! Dat je met de aankoop van een showroomkeuken een hoop geld kunt besparen, hoeven we je dus niet meer uit te leggen.

Keukenoutlet

Een andere mogelijkheid is om op zoek te gaan naar een keukenoutlet bij jou in de buurt. In outletwinkels worden ook showroommodellen verkocht en daarnaast kopen ze grote partijen op uit faillissementen en verkopen ze keukens uit voorgaande collecties. A deze keukenopstellingen zijn dan ook flink afgeprijsd. Wederom een mogelijkheid om een goedkope keuken aan te kunnen schaffen.

Goedkoop versus kwaliteit

Showroomkeukens zijn dan wel stukken voordeliger, maar dit hoeft zeker niet te betekenen dat de kwaliteit hierdoor slecht is. Er kunnen hooguit wat kleine beschadigingen aanwezig zijn, maar deze zijn vaak eenvoudig weg te werken. De keukenapparatuur is nooit gebruikt en dus gewoon nieuw. Je hoeft dus zeker niet bank te zijn dat je een keuken van mindere kwaliteit aanschaft

Tegel outlet

Natuurlijk is geen keuken compleet zonder bijpassende wandtegels. Om ook hierop geld te kunnen besparen, is het verstandig om ook de tegels in een outlet aan te schaffen. In een tegel outlet kun je net als bij een keukenoutlet, terecht voor flink afgeprijsde vloer- en wandtegels. Het gaat hier om groet partijen die in de meeste gevallen zelfs direct mee naar huis genomen kunnen worden of tegen een geringe vergoeding thuisbezorgd kunnen worden. Heb je bijpassende wandtegels gevonden? Dan is jouw voordelige keuken compleet!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.