Goedkope boxspring inclusief dekbed en dekbedovertrekken

5 november 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Hoe vertrouwd uw eigen bed ook ligt, soms is het tijd voor iets nieuws. Omdat u graag uw slaapkamer van een frisse aanblik wilt voorzien, of omdat uw bed zijn beste tijd wel heeft gehad. Het kan ook zijn dat uw wensen met het verstrijken der jaren enigszins zijn aangepast. Hoe dan ook, uw bed is aan een update toe. En daar valt altijd iets voor te zeggen. Al is het alleen maar om uw gezondheid een plezier te doen!

Slapen is gezond

Goed slapen dat doet u natuurlijk op een bed van hoge kwaliteit. En dat bed verdient u, want goed slapen zorgt voor optimale prestaties gedurende de dag. Tevens zal u minder stress ervaren, sneller reageren en zelfs minder last hebben van fysieke kwalen als ziektes en ongemakken aan spieren en gewrichten. Maar hoe slaapt u goed?

Duur bed of goedkope boxspring?

De keuze tussen een bed en het ‘hotelbed’ is meest een persoonlijke keuze. Er zijn maar kleine verschillen. Zo ligt u op de boxspringvariant iets hoger, wat in de winter vaak iets prettiger is qua warmte, mocht u daar van houden. Door het gebrek aan een buitenbak gaat een boxspring ook iets meer efficiĆ«nt met beschikbare ruimte om. Vaak denken mensen dat de boxspringvariant duurder is dan een gewoon bed, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Er zijn volop voordelige uitvoeringen verkrijgbaar. Let hierbij wel op dat u niet slechts naar het prijskaartje kijkt. Een goedkope boxspring dient ook van goede kwaliteit te zijn.

Welk matras?

Het belangrijkste onderdeel van uw bed is het matras waar u steevast op zult liggen. Op voorhand is het lastig te bepalen welke matras uw lichaam het beste past, omdat dit erg verschilt door bijvoorbeeld lengte, gewicht, drukpunten en persoonlijke wensen. Best kunt u contact opnemen met uw slaapadviseur om daar een goed advies te verkrijgen wat de meest geschikte ondergrond voor uw lichaam is om op te rusten.

Is bedtextiel nog belangrijk?

Vaak vergist men zich in hoe belangrijk beddengoedis voor de nachtrust. Ze geven niet enkel comfort, maar houden uw lichaamstemperatuur constant en zorgen er zo voor dat u minder last hebt van het ontwaken tijdens de nacht, wat een grote inbreuk is om de kwaliteit van uw slaap. Dekbedovertrekken zorgen voor een maximale levensduur van uw dekbed. Tevens kunt u met dekbedovertrekken uw dekbed bij de stijl van uw woning laten aansluiten. Uw beddenspecialist helpt u graag verder op weg.

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.