Een nieuw dak? Denk eens aan dakbeplating.

14 september 2017 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Bij dakplaten denkt u ongetwijfeld aan golfplaten. En daar is niets mis mee. Alleen zijn de golfplaten van toen niet meer te vergelijken met dat wat er tegenwoordig op de markt is. Daarbij komen ook nog eens veel andere mogelijkheden als we het hebben over dakbeplating. Eigenlijk is, net als met alles, ook in de dakbeplating veel progressie en ontwikkeling geboekt. Werden dakplaten vroeger alleen voor schuren en agrarische bebouwing gebruikt dan zien we nu steeds vaker ook dakplaten in de woningbouw toegepast worden. Bent u toe aan nieuwe dakbedekking? Bent u aan het bouwen of renoveren en zoekt u een effectieve maar betaalbare dankbedekking? Denk dan eens aan dakplaten.

De mogelijkheden van dakbeplating

Golfplaten kun u ook geïsoleerd krijgen. Door een combinatie van diverse componenten is een hoogwaardige isolatiekern ontstaan in de vorm van een schuim. Door bedekking met deze plaat heeft u direct een comfortabele isolatie te pakken. Gemak dient de mens wat dat betreft. Voor daken met een hellingshoek vanaf 6 graden is de trapeziumdakplaat zeer geschikt. Hij heeft isolerende eigenschappen en wordt veelvuldig toegepast in de agrarische industrie. Voor de woningbouw is de plaat met dakpanprofiel zeer geschikt. Waar de hellingshoek voor een dakpan te gering is kan deze plaat uitkomst bieden. In Denemarken zie je veel huizen met deze profielen gedekt zijn.

De deskundigheid van EG Assembly

Natuurlijk is er ook gedacht aan licht, kozijnen en deuren. Het is mogelijk lichtstraten te integreren, daklichten te plaatsen en kozijnen te monteren. Bij EG Assembly is er ruime ervaring met het bouwen met dakplaten. Zij kunnen u ook goed adviseren wanneer u uw wensen kenbaar maakt. EG Assembly denkt mee in de ontwerpfase en zorgt voor vakbekwame plaatsing. Alles onder één dak. EG Assembly heeft ruime ervaring in de agrarische industriële bouw en de industriële sector. Tegenwoordig zijn ze dus ook steeds vaker in de woningbouw te vinden.

dakbeplating

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.