Welke katoenen poetsdoeken moet ik kiezen?

16 mei 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Of je nu werkt in de automotive, industrie, metaal of een andere sector, je krijgt altijd te maken met vuil zoals smeer, stof, olie, metaaldeeltjes enzovoorts. Ongeacht in welke sector je werkzaam bent, deze vuiltjes zijn niet gewenst en zorgen voor vervuiling, maar kan ook leiden tot het kapot gaan van machines en het vertragen van werkprocessen. Goede katoenen poetsdoeken kunnen hiervoor een perfecte oplossing zijn!

Het begint bij goede kwaliteit katoenen poetsdoeken!

Het komt helaas nog te vaak voor dat men een poetsdoek te lang gebruikt. Daardoor verliest de poetsdoek de reinigende werking. Om ervoor te zorgen dat de werking van de poetsdoeken behouden blijft, is het aan te raden de katoenen poetsdoeken regelmatig te reinigen. Deze bedrijven zoals Lavans, dragen ook zorg voor het behoud van de kwaliteit van de poetsdoeken en vervangen ze indien nodig.

Let op: er zijn verschillende poetsdoeken die elk geschikt zijn voor een andere branche. Zo heb je in de grafische industrie te maken met inkt en daar dienen de poetsdoeken op afgestemd te zijn!

Hoe werkt zo een poetsdoeken service dan?

Allereerst wordt er samen met een adviseur de juiste katoenen poetsdoeken geselecteerd. Na het leveren en het gebruiken van de poetsdoeken, worden de vervuilde poetsdoeken opgehaald en omgewisseld voor zuivere katoenen poetsdoeken. De poetsdoeken worden bij terugkomst geteld en vervolgens gewassen in een speciaal daarvoor afgestemd wasproces. Na het wassen, worden de poetsdoeken gecontroleerd op kwaliteit. De afgekeurde poetsdoeken worden gerecycled en de rest gaat weer naar de klant.

Reacties uitgeschakeld voor Welke katoenen poetsdoeken moet ik kiezen? Tags: , , , ,

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.