Liquid facelift met injectables

31 juli 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Een 10 jaar jonger uiterlijk in een dag? Het kan tegenwoordig met een liquid facelift. Met een liquid facelift zorgt men er voor dat de huid die is verslapt opgevuld wordt met een speciaal soort filler. Door op bepaalde plekken onder de huid fillers te spuiten vult men namelijk het weefsel onder de huid op waardoor deze weer op zijn oorspronkelijke plek terecht komt. Een dergelijke behandeling noemt men ook wel een behandeling met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is dus een filler die als eigenschap heeft dat het heel veel water vast houdt.

Met fillers zorgt men er voor dat eventueel ingevallen wangen worden opgevuld, de kaaklijn wordt bijgewerkt en dat de rimpels wat worden weggewerkt door ze op te vullen. Op deze manier ziet u er weer een stuk jonger uit dan er voor. De effecten van een behandeling houden ongeveer een jaar aan maar dit is volledig afhankelijk van het type huid, de type behandeling en de gebruikte materialen af. De behandeling wordt vakkundig uitgevoerd maar is wel snel gedaan. De effecten zijn vrijwel direct zichtbaar en u heeft er geen herstelperiode voor nodig. Dit in tegenstelling tot een operatie waarbij men dagen moet revalideren en wat bergen geld kost.

De liquid facelift prijzen verschillen enorm van kliniek tot kliniek en zelfs binnen een kliniek verschillen de prijzen enorm. Dit komt omdat er voor iedereen een aparte behandeling noodzakelijk is. Verschillende producten en verschillende hoeveelheden zorgen er voor dat men nooit echt kan zeggen hoeveel een behandeling nou eigenlijk kost. De prijzen lopen uiteen van 600 euro tot meer dan 1000 euro. Volledig afhankelijk dus van de behandeling die u kiest. Voordat u de behandeling ondergaat gaat u eerst op gesprek bij een arts om te kijken wat het te verwachten resultaat zal

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.