Linkbuilding uitbesteden

28 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

U heeft een webshop in de schoenenbranche die redelijk draait. Maar u ziet dat bezoekers voornamelijk direct naar uw website gaan. Dit komt door de offline marketing die u inzet. U verstuurt flyers met de post mee, en mensen komen zodoende direct bij uw webshop uit.

Niet vindbaar via Google.

Wanneer mensen op ‘Heren sneakers’ – en andere relevante zoekwoorden die passen bij de webshop – zoeken, komt u niet uit in de top van Google. Hierdoor loopt u een hoop bezoekers per maand mis, die mogelijk juist op zoek zijn naar uw onderneming. Wanneer u dit veranderen wilt, moet u op zoek naar een online marketing bureau. Een online marketing bureau zorgt ervoor dat er meer bezoekers worden gegenereerd naar uw website.

De werkwijze

Wanneer u de online vindbaarheid weglegt bij een online marketing bureau, wordt dit ook wel linkbuilding uitbesteden genoemd. Linkbuilding is een begrip, waarmee bedoeld wordt dat er relevante links naar uw website worden verwezen. Met relevante links wordt bedoeld dat er een link in combinatie met het desbetreffende zoekwoord wordt verwezen naar de desbetreffende webshop.

De resultaten.

Linkbuilding heeft niet direct zichtbaar effect binnen de zoekmachines. U moet er rekening mee houden dat er drie tot zes maanden overheen gaat, voor u daadwerkelijk online vindbaar bent. Hierdoor gaat er een behoorlijke periode heen, maar wanneer u eenmaal in de top van Google staat, zult u het aantal bezoekers zien toenemen via Google Analytics.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.