Klachten bij jarenlang dagelijks blowen

19 september 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Gezondheid

Te vaak blowen brengt nadelen met zich mee. Veel problemen treden op wanneer men dagelijks blowt. Toch doet een groot deel van de cannabisgebruikers het dagelijks.

Blowen werkt verslavend, waardoor een groep het dagelijks gaat doen. Ondanks dat bekend is dat je het beste twee dagen per week niet kunt blowen, zal een groep dagelijks blowen. De reden die ze aangeven is niet op de laatste plaats dat het ontspannend is.

Hieronder zullen diverse problemen worden besproken. De nadelen van blowen kunnen een grote invloed hebben op iemands leven: op het gebied van werk, sociale contacten en liefdesrelaties. Veel mensen zullen nu zeggen dat blowen wel verstandiger is dan drinken. Dit kan zo zijn, toch heeft ook cannabis een verwoestende kracht.

Grote groepen mensen hebben na het blowen nog weinig zin om van alles te ondernemen. Op het werk kunnen ze minder proactief worden en zo slechter gaan functioneren. Ook kunnen ze het contact met veel vrienden verliezen. Wanneer dit dagelijks gebeurd, zul je ook minder vaak deelnemen aan sociale activiteiten.

In een joint zit meestal ook tabak. Waardoor je dus ook alle giftige elementen van tabak inhaleert. Dit is bijzonder slecht voor je uithoudingsvermogen. Of je nu wel of niet sport, je conditie is zonder blowen altijd beter.

Blowen is verder gevaarlijk voor psychiatrische patiënten. Soms heeft het juist baat, maar veel vaker verergerd blowen de problemen. Houd het gebruik in alle gevallen beperkt. Wanneer je iedere dag blowt, dan zal dit alleen maar voor problemen zorgen.

Auteur:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.