Inzicht in het rijgedrag

29 april 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijkere factor binnen de bevolking. Dit heeft er dan ook tot geleidt dat steeds meer bedrijven inzicht willen hebben in het rijgedrag van het personeel. Het is in deze tijd belangrijk als bedrijf je te onderscheiden. Een goede mogelijkheid is dan ook op gebied van duurzaamheid. Door steeds inzicht te hebben in het rijgedrag van het personeel, kan er extra goed ingespeeld worden op duurzaamheid.

Voordelen

Door gebruik te maken van de Decos Cartracker heb je tot in de details inzicht in het rijgedrag van al het personeel. Zo heb je als bedrijf zijnde inzicht in de snelheid waarmee de chauffeurs rijden, hoe het remgedrag is en ook de acceleratiesnelheid kan met de Decos Cartracker worden berekent. Het systeem maakt het mogelijk dat alles in een rapport wordt doorgestuurd naar de werkgever. Zo kun je als werkgever gemakkelijk en snel inspelen wanneer wanneer chauffeurs slecht rijgedrag hebben. Daarnaast kunnen chauffeurs die een uitstekende rijgedrag hebben natuurlijk gecomplimenteerd worden.

Door het aanspreken van het rijgedrag kan er aanzienlijk bespaard worden op brandstof, waardoor er minder Co2 gecreëerd wordt. Daarnaast scheelt het besparen van brandstof ook flink in de kosten.

Doordat je inzicht hebt in het rijgedrag van de chauffeer ben je als werkgever ook in staat om efficiënter te plannen. Je weet exacter wanneer de chauffeur ter plekke is, doordat het systeem van Decos elke 5 seconden ververst. Kijk voor wat je jaarlijks kunt besparen op http://www.cartracker.nl/.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.