Hoe wordt u goed vindbaarheid op Google

20 november 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Dat consumenten zoeken naar bedrijven in de eigen regio is een feit. Maar hoe zit dat?

Neem bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist. U bent hier al een tijdje naar op zoek. Maar hoe vindt u nou de juiste schoonheidsspecialist.

Indien een consument op Google zoekt met behulp van de term “schoonheidsspecialist”, dan krijgt deze zoekresultaten te zien van allerlei schoonheidsspecialisten, verspreid door het hele land. 2 uur reizen voor een schoonheidsbehandeling is dan ook niet echt gebruikelijk. Al woont u in Amsterdam, zoekt u er natuurlijk een in deze regio. Dus u zoekt op “schoonheidsspecialist in Amsterdam”.
Nu krijgt u de zoekresultaten waar u naar op zoek was: schoonheidsspecialisten in Amsterdam.

Een goede vindbaarheid op Google kan niet alleen handig zijn voor consumenten maar ook voor de bedrijven zelf. Waar veel op gezocht wordt is “bedrijfsactiviteit + plaatsnaam”. Al maakt u als bedrijf gebruik van de juiste zoekwoorden kan dit positief uitpakken ten opzichten van de hoge ranking op Google.

Maar we zijn er nog niet…

Lokaal zichtbaar zijn is stap 1. Stap 2 is dat de consument ook daadwerkelijk uw website aanklikt in plaats van die van de concurrent. Door een aantrekkelijke titel en meta tekst toe te passen, wordt de consument naar uw website gelokt. Een goed voorbeeld is schoonheidsspecialist in Amsterdam.

We zijn al een heel eind… maar hoe krijgt u de consument zo ver om uiteindelijk ook contact met u te nemen? Hiervoor is een aantrekkelijk design, een pakkende tekst een duidelijke call-to-action zeker vereist.

U wilt verder gaan dan alleen maar “gevonden worden”, dat is iets om aan Beste IN bv over te laten. Door middel van aantrekkelijke landingspagina’s op bijvoorbeeld Beste schoonheidsspecialist IN wordt er gezorgd dat klanten ook daadwerkelijk op interactie kunnen rekenen, zodat onze dienstverlening bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Contact met ons opnemen? Meer informatie? U kunt terecht op de site van Beste IN b.v.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.