Het gemak van een oprijplaat

26 september 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Ik zelf heb al jaren een klein cateringbedrijf en breng bij de verschillende bedrijven en scholen wekelijks de benodigde catering rond. Het is een leuke business waar ik goed van kan leven.  Het enige wat ik nodig heb is een bestelbus en ik moet ervoor zorgen dat ik de administratie op orde heb.

Ik heb dit bedrijfje al 10 jaar en ben het begonnen toen ik niet meer in de bouw kon werken vanwege de te zware belasting voor mijn rug. Nu merk ik wel doordat ik ouder begin te worden dat het continu in en uit de bestelbus lopen met de catering een steeds zwaardere belasting voor mij aan het worden is. Ik ben daarom aan het kijken gegaan naar een oprijplaat voor mijn bestelbus. Ik werd door een vriend van mij die gehandicapten rondrijd getipt om eens bij innovibv te kijken voor een oprijplaat.

Online een oprijplaat kopen

Ik nam eens een kijkje op de website van deze aanbieder en daar stond kwam ik een groot aanbod van oprijplaten tegen. Maar elke oprijplaat had weer andere specificaties en afmetingen. Je kon de oprijplaat online bestellen maar ik wou graag eerst wat meer informatie voordat ik zoiets online zou bestellen. Ik besloot daarom om maar eens contact op te nemen met de firma. Zij nodigden mij uit om maar eens langs te komen en zodoende te kijken welke oprijplaat voor mij de beste optie zou zijn.  Zo gezegd zo gedaan bij de zaak kreeg ik een advies wat voor mijn werksituatie en bestelbus de beste optie zou zijn.

Dit werd de Speedy oprijplaat gesloten 1000 mm 600 kg. Deze oprijplaat heeft mijn werk een stuk makkelijker gemaakt ik kan nu namelijk met mijn steekkarretje zo mijn bus in en uit lopen en dat is stukken beter dan alles er in en uit tillen.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.