Een trap renoveren doet u op één van deze manieren!

15 augustus 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Uw oude trap nieuwe glorie geven? Dat kan! Door middel van een traprenovatie ziet uw oude trap er vaak weer als nieuw uit. Een traprenovatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kan u uw trap (laten) zandstralen, (laten) bekleden met valse treden of bekleden of schilderen. Lees hieronder wat over de verschillende renovatiemanieren.

Overzettreden

De meest gebruikelijke methode om een trap te renoveren is het bekleden van uw oude trap met valse treden. Overzettreden zijn verkrijgbaar in bijna elke doe-het-zelf-zaak (zoals de Praxis). Simpel gezegd worden de nieuwe treden over de oude geplaatst.

Zandstralen

Naast overzettreden is er nog een mogelijkheid om uw trap te renoveren, namelijk door middel van zandstralen. Dit is een techniek waarbij er zandkorrels op uw trap gespoten worden (met een hoge drukspuit). Vuile lagen zijn op deze manier verledentijd. Uw trap wordt als het ware geschuurd. Alleen is het karwei sneller klaar en ziet het er vaak net wat egaler uit. Na het zandstralen heeft uw trap weer haar charme terug. Het oude hout ziet er weer mooi uit. Vervolgens kunt u de trap beschermen met een lak.

Bekleden of beschilderen

Wilt u liever geen houten trap zien? Of overzettreden gebruiken? Dan heeft u natuurlijk nog de mogelijkheid om uw trap te bekleden of te beschilderen. Het is belangrijk om de juiste trapverf en materialen te gebruiken bij het verven van uw trap. Hetzelfde geldt voor de bekleding. Wilt u dat uw trap echt opvalt in uw gang, dan is het bijvoorbeeld leuk om een fel kleurtje te gebruiken, wilt u dit liever niet dan zijn er natuurlijk ook neutrale kleuren te vinden.

Laten renoveren

Heeft u geen tijd? Twee linkerhanden? Of gewoon geen zin om zelf uw trap te renoveren. Traprenovatie Venlo renoveert graag uw trap voor u.

Reacties uitgeschakeld voor Een trap renoveren doet u op één van deze manieren!

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.