Even niet gelukkig

29 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Gezondheid

Het komt voor dat iemand niet meer gelukkig is met zijn of haar uiterlijk. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Het heeft namelijk heel veel invloed op je dagelijkse leven. Je kunt je er misschien voor schamen en je daardoor onzeker voelen. Sommige eigenschappen zou u zelf kunnen veranderen. Zoals het hebben van overgewicht. Het is natuurlijk altijd makkelijker om het samen te doen of met behulp van een specialist. Zelfs een kleine verandering kan het zelfvertrouwen al ontzettend helpen en een boost geven. Daarom overwegen de laatste tijd veel mensen een cosmetische behandeling. Een gesprek met een cosmetische arts kan al veel helpen bij het maken van een beslissing.

 

Laat zo iets als te kleine lippen nooit meer een struikelblok voor jou en je zelfvertrouwen zijn. Een eerste gesprek met een cosmetische arts kan je al veel opheldering geven over de behandeling van lippen opspuiten. Zo kom je er snel achter dat het lippen laten opvullen slechts een kleine behandeling is, net als een ooglidcorrectie. Beide behandelingen duren gemiddeld minder dan een uurtje. Je lippen zullen met de jaren verslappen. Daarnaast zal je vanzelf verticale rimpeltjes in het gebied net boven en onder het rood van je lippen verschijnen. Door het gebruik van fillers kunnen de  mondhoeken recht worden getrokken en de verticale rimpeltjes worden verzacht. De lippen zijn overigens een heel bijzonder gebied. Het is een belangrijke blikvanger. Voor vele zijn volle rode lippen een echte droom. Dit kan met gemak worden gerealiseerd met een relatief eenvoudige fillerbehandeling.

 

De lippen zijn relatief eenvoudig te behandelen. De behandeling duurt niet lang, maar heeft altijd een erg indrukwekkend resultaat. Bij deze behandeling is er amper kans op nare gevolgen of bijwerkingen. Na de behandeling kan er enige zwelling zijn. De lippen zijn erg gevoelig, maar daar zal u tijdens de behandeling niks van merken.

Auteur:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.