De meest bekende minputen van blowen

13 juli 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Gezondheid, Medisch

Cannabis wordt op steeds meer plekken legaal te krijgen. Men wil cannabis beschikbaar stellen aan mensen die baat bij de medicinale werking hebben. Maar toch kleven er ook nadelen aan cannabisgebruik. Vooral dagelijkse blowers zullen u hier alles over kunnen vertellen.

Het zou zomaar kunnen dat de nadelen op een geven moment erger zijn dan de voordelen. Stoppen met blowen is dan een goed idee. Veel blowers kunnen de schadelijke side-effects zo aan u vertellen.

Over de verslavende werking van blowen was lange tijd niet echt veel bekend. Men dacht over het algemeen dat het wel meeviel. Het verslavende van blowen wordt pas de laatste jaren echt onderkent, door de sterk verhoogde THC-concentratie in de wiet van tegenwoordig. En ook de verslavingsdeskundigen kunnen er niet omheen: er komen steeds meer mensen bij hun kliniek die specifiek willen afkicken van wiet. Klik hier voor meer informatie wanneer u overweegt om met blowen te stoppen. Men kan bij het stoppen afkickverschijnselen ervaren, zoals onrust en problemen met de concentratie.

Men kan door het blowen best creatieve ideeën krijgen. Deze mate van creativiteit neemt na verloop van tijd echter af. Veel mensen die te vaak blowen zijn niet bepaald bekend om hun creativiteit. U kent vast wel die avonden waarop uitgaan gepland stond, maar waarbij mensen door het blowen hiervoor te moe waren. De negatieve invloed die blowen heeft, verdwijnt pas weer wanneer u stopt met blowen.

Men denkt dat blowen ook de kans op psychische klachten versterkt. Of men dan wel al wel aanleg voor deze psychiatrische problematiek moet hebben, weet men nog niet maar het is een feit dat de problemen erger worden door wietgebruik. Uiteindelijk is iedereen wel vatbaar voor depressie. Blowen kan de kans hierop verhogen.

Blowen is erg duur. En omdat er sprake is van gewenning rookt men dagelijks toch wel minstens een gram. Een snelle berekening leert ons dat het dagelijks blowen rond de 2000 euro per jaar kost. Het is natuurlijk lekker wanneer u zoveel geld kunt besparen.

Auteur:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.