De 3 fundamenten van Bar Brothers Groningen die je hoort te weten

31 maart 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

De 3 fundamenten van Bar Brothers Groningen die je hoort te weten

De eerste blog gaan we jullie niet alleen inspireren om  te beginnen maar ook om door te zetten. Dit zijn de 3 lessen die een Bar Brother onderscheiden.

BAr BRothers T-shirt

 

1) Een Bar Brother snapt het verschil tussen doen en denken

 

Net zoals Morpheus in de matrix tegen Neo zegt, ‘there is a difference between knowing the path and walking the path’.

Iedereen weet wat er nodig is om gezond te zijn en wat er nodig is om een afgetraind lichaam te hebben. We weten het allemaal, maar weten dat een fastfood ongezond is, is anders dan het besluit nemen om geen Big Mac te eten als je met jouw vrienden in de McDonald’s zit.

 

2) Een Bar Brother traint op basis van zijn hart

 

Je kunt jouw vetpercentage meten; je kunt de hoeveelheid voedsel die je tot je neemt meten, je kunt jouw gewicht meten, maar wat je niet kan meten is jouw hart.

Met hart bedoel ik niet jouw hart in letterlijke zin, maar jouw figuurlijke hart. Wat doe jij als je niet meer kan? Geef je op? Weet je uberhaupt wat opgeven is? Of schakel je over op datgene waarin jij altijd kan uitblinken?

 

Dat moment waarop jij beseft dat je die laatste dip of die laatste pull-up niet redt en jouw gehele lichaam verzuurt, schakel je over van lichaam naar hart, naar jouw mentale vermogen om ‘Fuck You’ te zeggen tegen de pijn die je voelt en pas te stoppen als er niets meer in zit. ‘When you die, die on empty’.

3) Een Bar Brother beseft dat later nooit wordt

 

We kennen hem allemaal: ‘de-ik-ga-het-straks-doen-vriend’. Guess what, die vriend doet het nooit. Er zijn tal van mensen die het zich voornemen om te gaan sporten, gezonder te gaan eten en meer aandacht te besteden aan hun levensstijl. Alleen ‘ze gaan het nu nog niet doen, maar volgende week als ze er klaar voor zijn’. We zeggen niet dat we iets nooit gaan doen, we zeggen dat we het straks gaan doen. Dat is de valkuil!

Bar Brothers Groningen Calisthenics

BarBrothers Groningen Calisthenics

Als je het nu niet doet, waarom volgende week wel? Als je er nu niet klaar voor bent, waarom volgende week wel? Er is geen moment waarop je er meer klaar voor bent dan nu. Het enige moment waarop jij kan veranderen wie jij bent is Nu!

 

1. Vergeet dus niet het verschil tussen doen en denken;

2. als jouw lichaam het opgeeft besef dan dat je kunt overschakelen op je hart,

3. en doe het niet later, maar doe het nu!

 

Bar Brothers Groningen, want to spread the word?

Check uit our BarBrotherShop for t-shirts and sweatshirts!

Auteur:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.