Bedrijfsbeveiliging op orde?

30 april 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Veel bedrijven hebben de bedrijfsbeveiliging niet op orde. Dit tot resultaat dat de bedrijfsterreinen gemakkelijk te betreden zijn voor onbevoegden. Op bedrijfsterreinen zijn vaak waardevolle spullen te vinden, zoals containers met goederen, pallets en noem maar op. Dit maakt het voor criminelen een uiterst interessante locatie.

Bedrijfsbeveiliging

Het is voor bedrijven dus van belang dat de beveiliging goed in orde is. Zo kunnen er geen onbevoegden het terrein op en verklein je dus de kans op schade en inbraak. Dit is te realiseren door het toepassen van de volgende buitenbeveiliging producten.

Hekwerk

Het plaatsen van een hekwerk is een eenvoudige manier om onbevoegden van het terrein te houden. Ook maakt het inbrekers lastiger het terrein te benaderen. Er zijn vele soorten hekwerken mogelijk. Zo heb je bijvoorbeeld een spijlenhekwerk, een staalmathekwerk en een gaashekwerk. Vooral staalmathekwerken worden gebruikt op bedrijfsterreinen.

Toegang systeem

Bij een toegang systeem kun je denken een schuifpoort of een draaipoort. Hiermee maak je je bedrijfsterrein nog veiliger. Je weet exact wie er je terrein op of af komt. Zeker in combinatie met een camerasysteem biedt het een goede veiligheid. Camerasystemen van Heras zijn bestemd tegen factoren als het weer etc.

Detectiesystemen

Gebruik maken van een detectiesysteem biedt bedrijven extra veiligheid tegen inbraak Bij detectiesystemen kun je denken aan schrikdraad in het hekwerk. Daarnaast is ruimtelijke detectie ook mogelijk met behulp van infrarood, radars en/of gronddetectie. Het systeem is in staat de drukverschillen op de grond te meten. Zo weet je als bedrijf waar de inbreker zich begeeft zonder dat deze het door heeft.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.