All you can eat

10 juni 2015 | Auteur: | Posted in Eten en drinken

De historische binnenstad van Breda leent zich uitermate goed voor een avondje uit eten. Het is er elke dag van de week lekker sfeervol en er zijn altijd mensen in de restaurants en in de cafés.

Aanbod
Je kunt in Breda erg leuk uit eten. Er is een zeer ruim aanbod van restaurants met verschillende keukens. Je zou in principe een maand lang elke dag een andere gelegenheid kunnen proberen en dan zou je nog keuze hebben om iet nieuws uit te proberen.

All you can eat
Breda staat bekent om drie facetten als het gaat om restaurant. Ten eerste de zeer luxe restaurants. Er zijn er een aantal in de binnenstad te vinden. Met de juiste portemonnee kun je daar echt heerlijk een uitdagend hapje eten. Ten tweede heb je de all you can eat in Breda. Denk hierbij onder meer aan tapas en sushi. Zeker voor degene die tegen een leuke prijs eens flink uit een andere keuken willen proeven is dit een zeer goede optie. Alles wordt netjes naar je tafel gebracht, dus je kunt gewoon gezellig tafelen met zijn alle. Ten derde heb je ook nog de restaurants met een andere insteek. Hier proberen ze een speciaal concept aan de maan te brengen. Een aantal hiervan is zeker de moeite waard om eens een avondje te proberen.

Binnenstad en park
Je kunt in Breda heerlijk ronddwalen in de binnenstad en in het park in de buurt van de binnenstad. Dit leent zich uitstekend om voor of na het eten een lekker wandelingetje te maken.

Cafés
De cafés doen steeds meer hun best om ’s avonds ook een mooi menu aan te bieden aan gasten. Ze zien in dat hier een bron inkomsten ligt in de vroege avond. Het niveau van die keukens is de laatst jaren dan ook flink omhoog gegaan. Het beperkt zich tegenwoordig echt niet meer tot een studenten hap.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.