Krantaanbiedingen

21 mei 2014 | Auteur: | Posted in Kranten

Door het gehele jaar heen zijn er verschillende kranten die een aanbieding hebben die u in staat stelt goedkoop kennis te maken met een krant. Het betreft dan vaak een proefabonnement van 4 tot 6 weken waarbinnen u kunt kijken of de krant u bevalt en of u misschien wel een vast abonnement op de betreffende krant wilt nemen. Want daar is een proefabonnement natuurlijk wel voor bedoeld. Het is een soort voorafje waarmee men u naar het hoofdmenu wil leiden. Of beter gezegd: verleiden.

Proefabonnementen worden vaak afgesloten tijdens speciale periodes, bijvoorbeeld een EK of een WK voetbal of tijdens de Olympische Spelen. Veel mensen zijn gevoelig voor de berichtgeving rondom deze evenementen en de kranten maken hier gebruik van door hun krant tegen een spotprijs aan te bieden. Voor een gelimiteerde periode wel te verstaan. Als deze periode voorbij is, dan wil de krant toch echt graag dat u een jaarabonnement neemt voor de volle mep.

Een van de serieuzere kranten is het Parool. Ook deze krant wil graag door u gelezen worden, dus van tijd tot tijd heeft u de mogelijkheid om een proefabonnement op het Parool te nemen. Met een Parool abonnement kunt u rustig kijken wat u van de krant vindt en eventueel besluiten de krant langer te lezen. U kunt eerst kijken wat u vindt van de achtergrond van het Parool en vervolgens bepalen of dit een krant is die bij u past. Is dit het geval, probeer de krant dan eens uit. Misschien bevalt de krant zo goed dat u hem nooit meer wegdoet.

Auteur:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.