Proefabonnement nemen

10 mei 2013 | Auteur: | Posted in Korting, Kranten

Veel mensen sluiten zonder er goed over na te denken een abonnement af voor een bepaald tijdschrift of een bepaalde krant. Na verloop van tijd blijkt dat ze het toch niet zo leuk vinden of er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebben, maar helaas zitten ze dan een abonnement vast. Iedere keer als het blad of de krant in de brievenbus valt schuiven ze het aan de kant en wordt het niet gelezen terwijl er uiteraard wel voor betaald wordt. De oplossing hiervoor? Een proefabonnement.

Proefabonnement
De oplossing voor dit veel voorkomende probleem is het afsluiten van een proefabonnement. Met een proefabonnement kun je namelijk eerst een periode aankijken of je het wel echt een leuk blad of een leuke krant vindt. Als de periode van kennismaken is afgelopen, kun je er voor kiezen om het abonnement stop te zetten of je kunt een echt abonnement afsluiten. Hierdoor wordt de keuze een stuk gemakkelijker en kun je rustig op je gemakje bekijken of het iets is voor jou.

Proefabonnement  Telegraaf
Een voorbeeld van een krant waar je een proefabonnement op kunt nemen is De Telegraaf. De Telegraaf is het grootste dagblad in Nederland. Wanneer je een proefabonnement van De Telegraaf afsluit kun je een aantal nummers ontvangen van de krant. Je zit nergens aan vast en kunt rustig een aantal weken De Telegraaf doorlezen om te bekijken of je er een echt abonnement op zou willen hebben. Zodra het proefabonnement is verlopen kun je kiezen om het abonnement stop te zetten, of om een vast abonnement te nemen op de Telegraaf en 6 dagen in de week de Telegraaf te ontvangen.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.