Wat is steppen op een Space Scooter

21 oktober 2016 | Auteur: | Posted in Korting

Space scooter, steppen zoals op de maan

Space scooter. De naam zegt al genoeg. Als je op een space scooter rijdt, krijg je het gevoel dat je in de ruimte loopt. Space scooters zijn een soort steps, dus met een gedeelte waar je op staat en een stuur waar je je aan vast houdt. Ze zijn steeds populairder aan het worden, en dat is geheel terecht. Mensen van allerlei verschillende leeftijden bewegen zich tegenwoordig voort op de hippe steps.

Hoe kan een space scooter rijden?

Space scooters worden aangedreven door middel van de beweging van de voeten van de bestuurder. De space scooter kan gewoon vooruit worden geduwd op de manier waarop je met een gewone step rijdt, dus door jezelf af te zetten op de grond. Daarnaast kan de space scooter rijden door je beide voeten op het platform te zetten, één voor en één achter, en dan je voeten om de beurt omhoog en naar beneden te bewegen. Door deze beweging wordt de ketting om het wieltje aangedreven waardoor de space scooter naar voren rijdt.

Zijn space scooters geschikt voor kinderen?

Space scooters zijn geschikt voor allerlei leeftijden. Ze zijn net zo veilig als gewone steps, dus kinderen zullen er niet sneller ongelukken mee krijgen dan met een fiets of gewone step. Als je maar zorgt dat het stuur op de juiste hoogte afgesteld is, want anders moet je te veel naar voren bewegen wanneer je op de space scooter rijdt.

Geschiktheid voor hele kleine kinderen

Zelfs voor de aller jongste kinderen zijn space scooters te koop. Al vanaf 4 jaar kan een kindje op dit type space scooter rijden. Het type voor de jonge kinderen wordt junior space scooter genoemd. Zowel de junior space scooters als de gewone space scooters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, oranje, wit, roze en zwart. Voor ieder kind is er dus wel een passende space scooter te vinden.

Waar koop je space scooters?

Online vind je een ruime keus aan space scooters. Verschillende kleuren zijn er te koop, maar ook zowel de junior als de gewone space scooter kun je er bestellen. Bovendien worden ze snel geleverd en ook nog eens zonder verzendkosten. Het grote voordeel aan online bestellen is dat je een ruime keus hebt aan kleuren, wat in een winkel niet zo is, omdat winkeliers nooit alle kleuren in hun assortiment hebben. Tevens is het voordeel aan online bestellen dat je de goedkoopste prijs zult vinden.

Reacties uitgeschakeld voor Wat is steppen op een Space Scooter

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.