Goedekope parfum online bestellen – bekijk hier de beste tips

10 september 2013 | Auteur: | Posted in Korting, Shoppen

goedkope parfum online Coco Mademoiselle is de meest populaire damesgeur aller tijden. Deze geur is al jaren favoriet onder veel vrouwen en ook anno 2013 zijn er miljoenen vrouwen over de hele wereld die dit flesje op hun kaptafel hebben staan. Maar om een flesje C oco de Mademoiselle moet je nogal diep in de buidel tasten aangezien je al snel een kleine €100,- lichter bent na aankoop van 100ml. Toch zijn er diverse manieren waarop je kunt besparen als je parfum online wilt bestellen. In dit artikel vind je een aantal tips om geld te besparen op populaire geuren.

Tips hoe je goedkope parfum online kunt bestellen

Als je al precies weet welke geur je graag wilt hebben dan hoef je daar al niet meer naar te zoeken. Toch kan een zoektocht op het web de moeite waard zijn om naar de beste prijs te zoeken want het is zonde om teveel te betalen. Er zijn diverse websites die grote partijen inkopen en op andere uitgaven besparen zoals personeel, een pand en huur om op die manier de parfums tegen een zeer scherpe prijs te verkopen. Een andere manier is om gebruik te maken van geldige kortingscodes of aanbiedingen die je via couponcodesites zoals couponmama.nl/goedkope-parfum-online kunt vinden. Tot slot zijn namaak geuren vaak niet van de echte te onderscheiden en uit enkele onderzoeken is gebleken dat deze vaak nog langer blijven hangen dan de originele exemplaren. Een namaak geur kost daarbij maar een fractie van de prijs waardoor je makkelijk veel geld bespaard.

Tips bij het uitzoeken van de juiste parfum

Sommige mensen dragen hun hele leven dezelfde geur terwijl anderen heel vaak wisselen tussen parfums. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij het kopen van een nieuw geurtje? Parfum, eau de toilette, eau de cologne en aftershave zijn types van parfum die ervoor zorgen dat je lekker ruikt. Het type parfum verwijst naar de hoeveelheid geurstoffen waarover een parfum beschikt dus hoe meer geurbestanddelen des te sterker het parfum ruikt. Zo bestaat eau de parfum bijvoorbeeld over 10-20% geurbestanddelen tegenover 5-10% in eau de toilette. Daarnaast zijn er diverse geurfamilies die bepalen of jij een geur lekker vind ruiken of niet. Als je bijvoorbeeld gek bent op een geur maar toch een keer iets anders wilt proberen dan kun je het beste een parfum kiezen die tot dezelfde geurfamilie behoort. Dit zijn de grote lijnen:
-Citrus
-Bloemig
-Varen
-Chypre
-Amber
-Houtig
-Leer
Hier kun je dus zeker rekening mee houden als je goedkope parfum online gaat bestellen.
Veel succes!

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.