De jongste krant van Nederland

28 juni 2013 | Auteur: | Posted in Kranten

De jongste krant van Nederland is het NRC-Next. De krant richt zich speciaal op jonge en hoogopgeleide mensen die betrokken willen zijn bij de wereld. Sinds de oprichting in 2006 verschijnt de krant ’s morgens in de brievenbus of op de digitale media. Dit in tegenstelling tot de grotere broer het NRC Handelsblad, die ’s avonds verschijnt. Het NRC verschijnt dagelijks in het tabloid formaat en is daardoor veel handzamer dan de kranten op een groter formaat. Het NRC-Next verschijnt alleen doordeweeks, voor abonnees betekent dit dat ze op zaterdag het gewone, en extra dikke, NRC Handelsblad in de brievenbus bezorgd krijgen.

Wat heeft de krant te bieden?

De doelgroep van de krant richt zich op hoogopgeleide mensen tussen de 20 en de 39 jaar. Dagelijks staat de krant boordevol nieuws uit het binnenland en het buitenland. Achtergrondreportages waarin actuele onderwerpen verder worden belicht, columns, opinies en speciale rubrieken voor loopbaanontwikkeling maken de krant helemaal af. Bent u benieuwd naar een abonnement op deze populaire en jonge krant? U heeft de keuze uit verschillende abonnementsvormen. Kies voor een voordelig proefabonnement om de krant enkele weken uit te proberen. Bent u al overtuigd van het NRC-Next? Kies dan voor een papieren abonnement of een digitaal abonnement. De laatste jaren heeft het NRC-Next opzien gebaard door regelmatig zeer leuke welkomstcadeaus te leveren bij een abonnement. Zo kon u enkele maanden geleden een iPad 2 cadeau krijgen. Bent u benieuwd welke abonnementen de krant nu aan te bieden heeft? Bekijk Krantaanbiedingen.nl/nrc-next voor meer informatie. Het aanbod kan elke week verschillen. Er zou zomaar weer binnenkort een nieuwe tablet actie gestart kunnen worden!

Heeft u liever een zeer voordelig abonnement op één van de andere landelijke dagbladen? Bezoek dan http://www.krantaanbiedingen.nl voor andere abonnementen.

Auteur:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.