Abonnement nemen op een krant

17 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Kranten

Er zijn in Nederland nog altijd vele kranten. Door de opkomst van het internet zijn ook veel kranten noodgedwongen moeten stoppen. De teloorgang van de kranten zet wel door, maar er zijn een aantal kranten die waarschijnlijk ook in de toekomst nog zullen blijven bestaan. Een van die kranten is de Volkskrant. De Volkskrant is qua oplage één van de grootste kranten van Nederland en staat bekend als een kwaliteitskrant.

De krant heeft een lezersbereik van bijna een miljoen mensen. In 2009 waren dat er om precies te zijn 812.000 mensen. Van oorsprong was de krant katholiek. Sinds ongeveer 50 jaar wordt de krant als een linkse krant gezien. Op dit moment probeert de krant zich echter niet meer als linke krant te profileren. In de krant kom je tegenwoordig dan ook wel rechtste opiniemakers tegen zoals Bert Brussen (voormalig redacteur van de rechtse weblog Geenstijl).

De Volkskrant, dat op tabloid formaat verschijnt, heeft verschillende abonnementsvormen. Het is mogelijk om een jaar abonnement te nemen, maar je kunt ook een proefabonnement nemen of een halfjaar abonnement. Door de opkomst van het internet kiezen ook steeds meer menen voor een online abonnement. Een dergelijk abonnement is ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan tablet hebt. Natuurlijk je de krant ook gewoon op de computer lezen.

Als Volkskrant abonnementen kun je op de website VK.nl vinden. Ook Krantenaanbiedingen heeft een aantal interessant abonnementsvormen op een rij gezet. Bekijk de aanbieding van deze abonnementsvormen en wellicht dat je hier een abonnement kunt afsluiten.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.