Tips voor het Kiezen van het Juiste Breedbandkanaal voor een Bedrijf

13 september 2017 | Auteur: | Posted in Internet

De dagen dat bedrijven hun klanten en leveranciers via de telefoon moesten contacteren zijn al lang voorbij. In de wereld van vandaag is de technologie zo ver ontwikkeld dat bedrijven hun klanten overal ter wereld kunnen contacteren via een snelle en betrouwbare internetverbinding. Maar om zonder enige hinder met hun klanten, verkopers, partners en leveranciers verbonden te blijven, is een betrouwbaar zakelijk internet cruciaal.

Belangrijke Punten bij het Kiezen van een Breedbandkanaal

Er zijn veel verschillende soorten van breedbandverbindingen en er zijn veel breedband providers. Bedrijven begrijpen dat het belang van een vlekkeloze verbinding het bouwen van een sterk communicatiesysteem is. Dit is waarom u een verstandige keuze dient te maken.

  • Begrijp de Behoeften van Uw Bedrijf

Een bedrijf kan enkel de juiste verbinding kiezen als het weet wat zijn behoeften zijn. Dus dient u eerst al uw behoeften op te lijsten. Door al de behoeften van uw bedrijf op te lijsten, zal u in staat zijn om de juiste soort verbinding, provider en verbindingsplan te kiezen. In dit stadium is het ook belangrijk dat u nadenkt over uw budget.

  • Kies het Juiste Type Breedbandverbinding

Er zijn verschillende types breedbandverbindingen waaruit u kan kiezen. Momenteel zijn DSL of “Digital Subscriber Line” en glasvezelverbindingen de twee populairste breedbandverbindingen. Deze type verbindingen bieden snelheid en betrouwbaarheid binnen een budget.

  • Kies de Provider van de breedbanddiensten

Als u het type verbinding heeft gekozen dat aan uw behoeften voldoet, dan is het tijd om uw serviceprovider te kiezen. U dient op verschillende zaken te letten zoals de prijs, klantenservice, veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de service. Een goede serviceprovider weet dat een breedbandverbinding en veiligheid vitaal zijn voor uw bedrijf. Dus verzekeren ze dit door een Service Level Agreement en een vast IP-adres.

DSL en Glasvezel verbindingssoorten begrijpen.

DSL en glasvezelverbindingen zijn twee van de populaire breedbandverbindingen. Deze verbindingen worden hieronder besproken:

DSL

“Direct Subscriber Line” of DSL-service gebruikt de traditionele telefoonlijn om de toegang tot de breedband te leveren. Het biedt uitzonderlijke prestaties, afhankelijk van de nabijheid van het telefoonbedrijf. Twee populaire DSL-transmissie technologieën zijn:

  1. ADSL – ADSL of Asymmetrische DSL, is een van de vaakst gebruikte breedbandverbindingen. Ze zijn ongeveer 150 keer sneller dan inbelverbindingen. Datatransmissie is sneller wanneer er verzonden wordt, dit is duseen goede optie voor een bedrijf dat eerder data ontvangt dan verstuurt. De downloadsnelheid is sneller dan de uploadsnelheid.
  2. SDSL – Symmetrische DSL of SDSL is een goede optie voor bedrijven die data moeten uploaden. SDSL bied voor zowel upstream en downstream datatransmissie dezelfde snelheid.

Glasvezel

Bedrijven die zeerafhankelijk zijn van het internet ondervinden dat glasvezel breedbandverbinding het gunstigste is voor hun bedrijf. In vergelijking met andere verbindingen biedt het betere snelheid. De plannen zijn makkelijk aan te passen en zijn meestal flexibel.

Het is zeer belangrijk dat een bedrijf het verbindingstype en de serviceprovider goed in de gaten houdt. Dit omdat de juiste breedbandverbinding en verbindingsprovider de twee belangrijkste dingen zijn voor een ononderbroken communicatie.

Reacties uitgeschakeld voor Tips voor het Kiezen van het Juiste Breedbandkanaal voor een Bedrijf Tags:

Auteur:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.