Tips bij het alles in 1 pakket vergelijken

17 december 2015 | Auteur: | Posted in Internet

Het vergelijken van alles in 1 pakketten blijkt soms als lastig ervaren te worden, dit is echter niet het geval.

Alles in 1 pakket vergelijken met snel internet

Bij het alles in 1 pakket vergelijken, moet je letten op drie onderdelen. De internetsnelheid, het aantal zenders en de vaste telefonie. Er zijn drie type internetverbindingen beschikbaar, maar het kan zo zijn dat niet alle verbindingen beschikbaar zijn op je adres. Je kunt een postcode check gebruiken om te zien wat er beschikbaar is op je adres.

De drie typen verbindingen zijn: DSL,Kabel en Glasvezel. ADSL internet gaat via de telefoonlijn, en kan een maximale downloadsnelheid van 100 Mbit/s halen. Met Kabel internet kun je een maximale downloadsnelheid van 200 Mbit/s halen. In Nederland is er maar één provider die Kabel internet aanbiedt, dat is Ziggo. Glasvezel is het nieuwste type verbinding en behaald snelheden tot maximaal 500 Mbit/s. Het is aan te raden om voor Glasvezel internet te kiezen, mits dit beschikbaar is op je adres. Bij Glasvezel internet treedt er nauwelijks verlies op, waardoor je bijna altijd de maximale downloadsnelheid behaald. Dit is bij Kabel en DSL internet niet het geval.

Alles in 1 pakket vergelijken met veel zenders

Naast de hoge internetsnelheid moet je bij het alles in 1 pakket vergelijken ook letten op het aantal zenders, in HD, en de vaste telefonie. Het ligt er aan of je veel TV kijkt, hoeveel zenders je wilt ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Tele2 een alles in 1 pakket aanschaffen met slechts de 20 meest bekeken zenders. Je kunt er ook voor kiezen om 70 zenders te ontvangen, en dus een ruim aanbod te hebben in zenders. Let daarnaast ook op hoeveel zenders er in HD worden aangeboden.

Als laatste moet je ook letten op de vaste telefonie bij het alles in 1 pakket vergelijken. Meestal kun je kiezen om te betalen per gebelde minuut of een bundel te kopen waarmee je onbeperkt kunt bellen. Mocht je niet veel bellen, is het aan te raden te kiezen voor een alles in 1 pakket waar je betaalt per minuut. Let bij een onbeperkt bellen pakket op of dat enkel geldt voor vaste nummers of ook voor mobiele nummers.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.