De goedkoopste mogelijkheden voor internet thuis

22 december 2015 | Auteur: | Posted in Internet

Wanneer je een abonnement wilt afsluiten voor internet thuis heb je de keuze uit DLS, kabel en glasvezel abonnementen.

Het goedkoopste DSL abonnement voor internet thuis

Bij het nemen van een nieuw internet thuis abonnement heb je de keuze uit drie verschillende typen verbindingen. Ten eerste kan je ervoor kiezen en DSL abonnement te nemen. Dit is een internetverbinding via de vast telefoonlijn. De maximaal haalbare snelheid van DSL internet is 100 Mbit/s, wat over het algemeen lager is dan internet via de kabel of glasvezel. Een voordeel van DSL internet is dat dit de goedkoopste mogelijkheid is voor internet thuis.

Tele 2 is de goedkoopste provider voor DSL internet thuis. Voor € 26,50 per maand ontvang je een internetsnelheid van 20 Mbit/s, 20 TV-zenders waarvan 15 in HD en een laag beltarief van € 0,09 per minuut.

Kabel abonnementen voor internet thuis

Naast DSL internet kan je er ook voor kiezen om een abonnement te nemen op kabel internet. Met deze vorm van internet is een hogere snelheid te behalen en wordt aangeboden tot 200 Mbit/s. Ziggo is de enige provider die kabel internet levert in Nederland. Als je een internet thuis abonnement wilt via de kabel kan je dus niet kiezen voor een andere provider.

Het goedkoopste internet thuis abonnement dat aangeboden wordt door Ziggo is het Alles in 1 start pakket voor € 41,91 per maand. Dit abonnement bestaat uit een internetsnelheid van 40 Mbit/s, 60 TV-zenders waarvan 27 in HD en een goedkoop beltarief van € 0,10 per minuut.

Goedkoopst glasvezel voor internet thuis

Tot slot is het mogelijk om een glasvezel abonnement te nemen. Dit is echter nog niet op ieder woonadres beschikbaar. Door het invoeren van je postcode kan je gemakkelijk controleren of glasvezel internet bij jou thuis geleverd wordt. Met glasvezel internet is een snelheid van 500 Mbit/s te behalen, maar je kan er ook voor kiezen een abonnement te nemen met een lagere snelheid vanaf 50 Mbit/s.

De goedkoopste optie voor een glasvezel abonnement is het Vodafone Alles in 1 Glasvezel 50 Mbit/s pakket. Dit internet thuis abonnement kost € 38,50 per maand. Naast een internetsnelheid van 50 Mbit/s ontvang je 60 TV-zenders waarvan 28 in HD en een goedkoop beltarief van € 0,09 per minuut.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.