Content Management

2 september 2013 | Auteur: | Posted in Internet

Alle organisaties hebben tegenwoordig een visie over hoe ze zichzelf online moeten onderscheiden. Content management speelt hier vaak een grote rol.

De processen en systemen worden vaak door veel verschillende partijen in een organisatie gebruikt en iedereen dient dus in samenspraak beslissingen te nemen.

De kwaliteit van content management is afhankelijk van vele factoren, zoals communicatie, kennis en kunde van het systeem én het niveau van de content managers.

Content managers

De nadruk ligt op de uitvoering van content management. Mede daardoor is het belangrijk om content management uit te besteden aan ervaren content managers die ook ervaring hebben met projectmanagement.

Deze content managers dienen dus flexibel en kundig om te kunnen gaan met uw Content Management Systeem (CMS), maar ook planning, communicatie en coördinatie spelen hier een grote rol.

Een goede content manager herkent dus de problemen die zich in grote organisaties voordoen en spelen hier op een slimme manier op in. Vandaag een uurtje langer doorwerken kan later een hele berg werk besparen.

Vaak is het alternatief (zelf doen) goedkoper, sneller en makkelijker, maar goedkoop is ook hier vaak duurkoop. De juiste, nauwkeurige en zorgvuldige uitvoering (door de juiste mensen) bespaart een organisatie later op de rit uren werk en dus geld.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.