Fitness Shakes

26 april 2013 | Auteur: | Posted in Fitness, Gezondheid, Gezondheid, Sport

Voor sommige mensen is fitness niet genoeg, ze willen dan sneller spiermassa opbouwen. Dit kan je doen door middel van shakes te gebruiken. Je hebt allerlei soorten shakes, en ene bouwt vet aan in je lichaam, de ander eiwit, en de ander is goed om af te vallen. Het is handig om shakes te koppen in potten 2 kg. Hier kan je ongeveer 5 weken mee doen. Het is wel van belang dat je goed eet wanneer je een shake wilt gebruiken. Een shake is een aanvulling op je eetpatroon, en vervangt niet je eten, wat veel mensen wel denken.

Whey Perfection, dit is een veel verkochte shake in Nederland, en ook wereldwijd. Whey Perfection is een samenstelling die zorgt voor een goede spiergroei. Door Whey Perfection bouw je vetvrije spiermassa op. Dit wordt vooral gebruikt door de mensen die droger willen worden, dat je de lijnen en definitie van de spieren beter zien. Whey Perfection bevat Proteine, Isolaat, en deze zorgen er voor dat je minder lichaamsvet opbouwt. Drink per dag 2 shakes. Een na het ontbijten, en een na het fitness, of avondeten.

Je hebt ook de Afslank Eiwit. Dit wordt gebruikt tijdens het diëten. Afslank Eiwit zorgt ervoor dat je tijdens het afvallen, je spieren behoudt. Het is wel belangrijk, dat wanneer je deze shake drinkt, dat je geen ander shake drinkt. Sommige shakes kunnen wel tegelijk worden gedronken, maar bij deze is dat niet het geval. Afslank Eiwit bevat hoogwaardige eiwit met toegevoegde vitamines en mineralen, dit is de reden dat er geen spieren worden afgebouwd tijdens het afvallen.

Het is belangrijk dat je de shakes per dag 2 tot 3 keer drinkt. Dit verschilt per shake. Je kan het poeder mixen met water of met melkt. Over het algemeen  wordt water het meest gebruikt, dit komt doordat melk calorieën bevat.

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.