Kwaliteiten van zeevoedsel

25 november 2014 | Auteur: | Posted in Eten, Eten en drinken

Sleutelwoord – Visrestaurant Antwerpen

De verscheidenheid van het voedsel dat we tot onze beschikking hebben is een gift van god. We kunnen alles hieruit eten zoals wij het willen wanneer ons humeur hier naar staat. Elk soort voedsel heeft zo zijn voor –en nadelen. Als we het over de statistieken hebben, eten 3,5 miljard mensen vis en zijn afhankelijk van vis. Het is hun primaire voedselbron. Het grootste onderdeel van vis. Het is een waardevol deel van het dieet aangezien het makkelijk kan worden verteerd en het heeft veel proteïnen  die een mix van amino-zuren biedt die onze lichamen niet zelf kunnen maken.

Het is bekend dat vis meer proteïnen biedt dan bijvoorbeeld koeien, schapen of vogels. De grote selectie vitaminen die het bevat zijn onder andere vitamine A, D, Fosfor en Magnesium. In Antwerpen zijn er veel verschillende restaurants die vis  aanbieden. Het is vaak onderdeel van nog veel meer andere restaurants en het is nog steeds in opkomst. Ze bieden onder andere het volgende aan:

•    Gerookte zalm en gravadlax
    Inktvis
•    Krab
    Vis
    Oesters
•    Mosselen
•    Garnalen en rivier kreeften
•    Kreeft
    Octopus

Dus deze grote variëteit van vis bevat veel hoge kwaliteit proteïnen welke zeer goed zijn voor de gezondheid. Het voorkomt niet alleen veel gezondheidsproblemen maar helpt ook tegen cholesterol, astma, etc.

Regelmatige consumptie van vis kan het risico van verschillende ziektes verminderen. Volgens wetenschappers kan vis de volgende ziektes helpen voorkomen:

1.    Kinderen die vis krijgen minder snel astma.

2.    De omega 3 vetzuren die in vis zitten zijn goed voor de ogen en het brein.

3.    Het risico op kanker wordt 30 tot 50 procent lager door de omega 3 vetzuren.

4.    Cardio ziektes, zoals hartziektes kunnen worden vermindert met een groot percentage als die persoon dagelijks vis eet.

5.    Als de omega 3 zuren bijna niet aanwezig zijn kan dit leiden tot depressie.

6.    Vis is zeer goed voor zwangere vrouwen omdat het het risico op een vroege geboorte vermindert.

7.    Het bloed suiker niveau kan op pijl worden gehouden door de dagelijkse consumptie van zeevoedsel.

Dus, door vis in ons dieet toe te voegen op een reguliere basis kan je tegen bepaalde ziektes vechten. Restaurants Antwerpen bieden een hoge kwaliteit visrestaurant en goed eten. Dus, vind het beste restaurant in jouw gebied en bevredig je smaakpupillen met vis en vecht tegelijkertijd met vele ziektes.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.