Eten in Houten

22 mei 2015 | Auteur: | Posted in Eten

Eens een dagje er lekker tussenuit? Kies voor Houten, deze centraal gelegen stad biedt u tal van mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit. Ook op culinair gebied kunt u perfect in deze stad terecht.  Je kunt goed winkelen en lekker eten in Houten. Wat je ook van plan bent, in Houten slaag je eigenlijk altijd.

Wat dacht u van gezellig dineren in een voormalig boerderij? Bij ‘de Colonie’ bent u aan het juiste adres. De huiselijke sfeer en de uitgebreide menukaart zorgen voor een overvloed aan heerlijke gerechten in een authentieke sfeer.

Ook voor de wat kleinere onder ons kunt u zeker in Houten lekker eten. Tal van pannenkoekenhuizen bevinden zich in deze stad. Bij pannenkoekenhuis ‘de Krommenade’ bent u hiervoor aan het juiste adres.

Er bevinden zich ook tal van Italiaanse tentjes waar u heerlijke pasta’s en pizza’s kunt bestellen. Coco Pazza is hier een goed voorbeeld van. Dit restaurant staat hoog aangeschreven vanwege onder andere zijn prijs versus kwaliteit verhouding. La Fontana biedt u ook lekkernijen uit de Italiaanse keuken.

Wilt u een unieke eetbelevenis? Vanwege zijn locatie en bijzonder samengestelde menu staat ‘Kasteel Heemstede’ hoog aangeschreven op menig restaurant ranking. Dit kasteel biedt u uitzicht over het water en voldoet aan al uw culinaire wensen. Ook het grote aanbod aan klassieke wijnen mogen hier niet overgeslagen worden.

Houten biedt u dus tal van mogelijkheden op het culinaire gebied. Voor jong en oud, van low budget tot high end. Iedereen kan een hapje eten in Houten.  Lees op onze website nog meer over de mogelijkheden in Houten.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.