truffels en spacen zijn een leerzame hobbby

5 april 2015 | Auteur: | Posted in Eten

Je gevoelens transformeren in hemelse golven van gelukzaligheid. Steeds heb je die glimlach op je gezicht waarin je volop aan het genieten bent. Het ziet ernaar uit dat je ergens ver weg van de planeet lijkt te zijn. Je bent namelijk in een heerlijke  “space” belandt.

Spacen is niet iets dat alleen voor de hippy is weg gelegd, in dit tijdperk word het steeds meer persoonlijke groei gebruikt. Hierbij kan de truffel een handje helpen, het werkt uitstekend om te mediteren, een terugblik op je leven en zelfs een kijkje in de toekomst te kunnen nemen.

Er zijn talloze verschilenden soorten, deze groeien in de wilde natuur. In Nederland worden ze gekweekt in grote fabrieken. Er gaat meestal een jaar over heen eerder dat ze geconsumeerd kunnen worden. De meest bekende  soorten zijn onder andere: high Hawaiians truffels atlantis truffels en mexicana truffels. De laaste is vaak iets hoger gedosseerd, dit doordat deze dan pas haar ware kleuren laat zien.

Een bestelling bij smartshopje en je hebt het morgen nog veilig in de post ontvangen! Zeker een aanrader, bij ons gaat kwaliteit en prijs verhouding boven alles. Truffels zijn dan bij uitstek geschikt voor de beginner en meer ervaren gebruiker.

 

Auteur:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.