Culinaire ervaring in Antwerpen

4 november 2014 | Auteur: | Posted in Eten, Eten en drinken

Antwerpen is een geweldige stad waar van alles te doen is. Je kunt naar de dierentuin, uren rondlopen in de oude stad, geweldig winkelen… Natuurlijk staat Antwerpen bekend vanwege de diamanten- en goudhandelaren, maar wist je dat ook het modemuseum, het zilvermuseum en het MAS (museum aan de stroom) hier te vinden zijn? Maar ook op culinair gebied valt er een hoop te beleven! Huis de Colvenier is een restaurant in hartje Antwerpen waar je vanaf het moment van binnenkomt tot het moment dat je het restaurant verlaat je zintuigen aan het werk zet. Dineren is hier niet zomaar hap, slik, weg. Het is een belevenis die je nog tijden bij zal blijven.

Uniek restaurant in Antwerpen

Zodra je binnenkomt wordt je hartelijk ontvangen in dit statige patriciërshuis. Er is een open keuken dus je kunt met de chef-kok meekijken wat er bereid wordt. Je kunt genieten van een goede wijn die op jou ligt te wachten in een van de majestueuze wijnkelders uit 1897. Alle gerechten zijn van superieure kwaliteit. Je mag gerust met de chef-kok Patrick van Herck een tochtje maken door deze wijnkelders, waarna je wordt rondgeleid in de open keuken en daarna naar een van de vier zalen gebracht wordt. Binnenkort opent Huis de Colvenier zelfs een hotel en wijnbar. Specialiteit van dit restaurant is de Franse keuken. Patrick van Herck geef er een eigen identiteit aan met zijn creativiteit. De kaart is altijd seizoensgebonden maar altijd worden er altijd asperges, langoustines en lamsvlees geserveerd. Het is altijd mogelijk met de chef en zijn personeel een gesprek aan te gaan over het menu. Ze zullen allemaal luisteren naar je wensen en met goede suggesties komen.

Mogelijkheden Huis de Colvenier

Ook is het mogelijk te kiezen voor een ALL-IN menu. Je kiest voor een 3-, 4-, 5- of 7-gangenmenu met alle dranken inclusief. Dit kan al vanaf 55 euro. Alle menu’s worden bereid met verse ingrediënten en kwaliteitsproducten. In de zomer kun je terecht op het zonnige terras. De chefs weten precies welke wijn ze bij welk gerecht serveren. Op de kaart staan heerlijke gerechten. Wat dacht je van witte heilbot met jonge spinazie en kreeftensaus? Of  ‘Lambada’ van aardbeien op z’n Braziliaans met parfait van chocolade, vanille en cacao? Misschien is een kaasbuffet waarbij je uit meer dan 30 kazen kunt kiezen meer iets voor jou.

Reserveren

Het restaurant Antwerpen is open voor lunch tussen 12:00 en 15:00. Voor het diner bent u welkom van 18:00 tot 22:00. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten tenzij u met een grote groep komt. Reserveren kan per telefoon op +32(0)477232650 of eenvoudig via het formulier op de website www.colvenier.be. Op de site vind je ook meerdere sfeerbeelden en kun je ervaringen lezen van verschillende bekende en minder bekende personen.

Kortom, zorg dat je een plekje reserveert bij Huis de Colvenier als je een geweldige culinaire ervaring wilt opdoen in Antwerpen. Geniet van verschillende heerlijke wijnen die klaarliggen in de wijnkelder, neem een kijkje in de open keuken en stel samen met de chef je menu samen. De kaart is seizoensgebonden en de producten altijd vers!

Ter referentie : – Klik hier

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.