Handige tips voor het inloggen op Hotmail

9 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Software

Het mailprogramma Hotmail kent vandaag de dag iedereen wel. Of dit nou komt door eigen ervaringen met het online mailprogramma of door mail contact met personen die gebruikmaken van de e-mailextensie @hotmail.com. Hierdoor is Hotmail een begrip geworden in de online communicatie tussen personen.

Aan de slag met Hotmail

Voordat je gebruik kunt maken van het e-mailprogramma Hotmail , moet je eerst een e-mailaccount aanmaken. Dit kun je gemakkelijk doen via de ‘Hotmai aanmelden pagina op de website van Hotmail. Het registratieproces is kinderlijk eenvoudig, doorloop hiervoor de aangegeven stappen.

Als jouw persoonlijke e-mailadres is aangemaakt moet je op Hotmail inloggen. Dit kun je doen op de homepage van de website van Hotmail. Vul hierbij de gegevens van jouw e-mailadres in met het daarbij behorende wachtwoord.

Als je bent ingelogd op de website, kom je direct in het postvak van je mailbox terecht. Hierin krijg je een overzicht van alle ontvangen e-mails. Hierbij worden alle nieuwe ongelezen e-mails aangeduid met dikgedrukte tekst. Na het inloggen zie je dus binnen enkele seconden of je nieuwe e-mails hebt ontvangen of niet.

Hotmail personaliseren

Je kunt Hotmail helemaal naar eigen wens inrichten. Hierdoor heeft Hotmail het voor gebruikers erg toegankelijk gemaakt om efficiënter en fijner te werken binnen de mailomgeving van Hotmail.

Als gebruiker kun je de kleuren van je postvak aanpassen, dit kun je doen bij de instellingen in de bovenbalk van de website. Hierbij kun je ook een leesvenster instellen zodat je e-mails kunt lezen tijdens het bekijken van je e-mails in je postvak. Hierdoor kun je een stuk sneller en efficiënter mailen.

Als je veel gebruikt maakt van je e-mailadres, zul je al gauw merken dat je snel veel mails in je postvak hebt staan. Om het overzicht te behouden is het slim om mappen aan te maken. Denk hierbij aan mappen als Abonnementen, facturen, privé of zakelijk. Zo kun je overzichtelijker met je mail omgaan. Dit scheelt op langer termijn een hoop gezoek of frustratie.

 

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.