Kwaliteit van kunstplanten

7 april 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Shoppen

Over de kwaliteit van kunstplanten kunnen we simpel zijn. Ze zijn een stuk beter dan echte planten. Ze behoeven geen onderhoud en blijven eigenlijk altijd mooi. Toch is er ook een dergelijk verschil tussen kunstplanten onderling. Er zijn altijd criteria waar je op kan letten bij de aanschaf van een kunstplant.

Design

Laat een design van een plant eens goed op je inwerken. Lijken bepaalde delen soms wat raar in elkaar te zitten, dan is dit vaak ook het geval. Dit kan tot gevolg hebben dat de kunstplant het eerste jaar mooi is, maar dat daarna het verval snel intreedt. Dit zorgt voor een dilemma. Hij is dan eigenlijk nog goed genoeg om te laten staan, maar het mooiste is er eigenlijk toch wel vanaf.

Echt tegen kunst

Echte planten kunnen niet op tegen de kwaliteit van kunstplanten. Kunstplanten blijven jaren lang mooi. Echte planten worden onderworpen aan de krachten van de natuur met alle gevolgen van dien. Je zult ze dus altijd goed moeten verzorgen. Een kunstplant kun je gewoon neerzetten. Daarna hoef je er nooit meer iets aan te doen. Maximaal een keer afstoffen.

Kunst is nep

Kunstbloemen leken vroeger misschien vrij nep. Dit is de laatste jaren al lang niet meer zo. Veel kunstbloemen zijn niet eens meer van echte bloemen te onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat je hier niet meer naar hoeft te kijken en je makkelijk een paar kunstbloemen neer kunt zetten.

Uitstraling

Er is niks zo mooi als een bos bloemen in volle glorie. Er is echter niks zo treurig als een bos bloemen waarvan de koppen hangen en de blaadjes verschrompeld zijn. Laat dit dan ook niet meer gebeuren en kies voor kunstbloemen. Die zien er altijd uit alsof ze in volle glorie zijn. Wel zo fijn.

Bedrijf

In je bedrijfspand kun je echt niet aankomen met een paar verwelkte bosjes bloemen. Laat dit niet gebeuren en kies voor een paar kunstplanten. Net zo mooi en zonder enige vorm van onderhoud ook altijd net zo mooi als een paar echte bossen bloemen.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.