Koudschuim matrassen

3 december 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Huis, Huis en tuin

De basis van alle matrassen die wij produceren is koudschuim

.
Als er één materiaal geschikt is om matrassen van te maken dan is het wel koudschuim. Het is veerkrachtig en soepel en het laat goed lucht en vocht door. Hierdoor zijn koudschuim matrassen prettig koel en goed ventilerend. Doordat koudschuim zo veerkrachtig is, biedt het goede ondersteuning en heerlijk slaap- en ligcomfort. Daarnaast is koudschuim duurzaam en heeft het van nature een open celstructuur waardoor er geen kuilvorming in de matrassen ontstaat.
Het Comfort De Luxe matras is voorzien van een kern van koudschuim met een HR60 waarde dat zorgt heerlijk en comfortabel slapen. Het koudschuim heeft een open celstructuur en is daardoor ‘ademend’ wat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. Het schuim voldoet aan de hoogste eisen en is medisch gekwalificeerd.

 

koudschuim matras

De koudschuim kern van het matras is 3D-geprofileerd en heeft een blokjesprofiel waardoor het ventilerend vermogen optimaal is en er een zevenvoudige multizone-verdeling ontstaat.

De densiteit van HR-60 garandeert een comfortabele slaapbeleving. Het blokjesprofiel zorgt voor een subtiele gewichtsverdeling; onder andere door het stevige heupgedeelte en de soepele en flexibele schouderzone.
De afritsbare tijk is antiallergisch en doorgestikt met vochtregulerende vulling.

U krijgt op het Comfort De Luxe koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.