Ideaal combineren van wonen en werken

20 september 2013 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Ik heb jarenlang met veel plezier gewoond in mijn huis aan de Jan van Eyckstraat 48 in Alkmaar. Ik ben hier mijn huidige bedrijf gestart en ondertussen naar een nabijgelegen gemeente verhuisd.  Dat was een grote wens van mijn liefde. Dat geeft u de unieke kans om naar mijn oude vertrouwde werkplek te kopen voor een prikkie.  Mijn eengezins  drive-in woning is gezien de indeling en ligging ideaal in gebruik waarbij o.a. het wonen en werken goed is te combineren of gewoon vanwege het feit dat de woning over een ruime en inpandige garage beschikt (als basis maat ca. 8.95 x 3.30 meter). Meer pluspunten zijn de rechte wanden en dus de gunstige woonoppervlakte (slaapkamers van resp. 9, 12 en bijna 16 m2), de goede bezonning van de achtertuin, de uitstekende daglichttoetreding in de woonkamer en de ideale situering  ten op zichtte van het centrum van Alkmaar, de uitvalswegen en het NS-station.

Indeling van de woning is als volgt:

  • begane grond: garage voorzien van een extra loopdeur,  tevens is er een gewijzigde indeling waardoor er nu een extra kamer/werkruimte is ontstaan achter de garage .Deze ruimte is voorzien van ventilatie en daglichttoetreding middels ramen en toegang tot berging/bijkeuken. Deze verdieping beschikt tevens over een eigen entree/ontvangstruimte.
  • 1e Verdieping: entree/hal met toegang tot de toiletruimte, de keuken en woonkamer. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning welke direct uitkijkt op de randweg van Alkmaar. De tuingerichte en mooie brede woonkamer beschikt over een toegangstrap naar de besloten achtertuin.
  • 2e Verdieping: overloop (vliering) met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is eenvoudig maar verzorgd uitgevoerd en heerlijk ruim van opzet (onder andere een ligbad en tweede toilet).

 

Overbruggingsgarantie bespreekbaar. U kunt deze woning dus veilig kopen voordat u uw eigen woning heeft verkocht.  Download hier de gehele brochure.De vraagprijs is € 189.000

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.