tips voor het wedden op voetbalwedstrijden

14 februari 2014 | Auteur: | Posted in Voetbal

Hieronder hebben we een klein overzicht van verschillende tips voor het wedden op voetbalwedstrijden.

 1. Kies de juiste wedstrijd uit voor je weddenschap
  Kijk goed naar de verschillende odds, teamvorm, historie en of er geblesseerde spelers zijn. Hiermee bedoelen we te zeggen. Een FC Barcelona met of zonder Messi is een wereld van verschil.
 2. Je geld management 
  Bij voetbalweddenschappen is het belangrijkste aspect, hoeveel zet je in bij een weddenschap. Je moet niet meer inzetten dan je kan veroorloven of juist te verliezen. Als je gaat wedden op voetbalwedstrijden is het van belang dat je gaat spelen met een deel van je geld en dat je een gedeelte achter gaat houden om eventuele verliezen op te vangen. Om geld aan voetbalweddenschappen te verdienen moet je niet kijken naar de korte termijn maar juist aan de lange termijn. Als je je gehele inzet inlegt op een wedstrijden zal je sneller geneigd zijn om het terug te verdienen maar je loopt dan wel het risico om alles in klap te verliezen.
 3. Het uitzoeken van ‘koopjes’ quotes
  Een heel ander belangrijk aspect bij het afsluiten van een voetbalweddenschap is dat je op zoek moet gaan naar de beste ‘odds’ oftewel quoteringen. Voor de Nederlandse Eredivisie zullen sterk vergelijkbare cijfers bij het merendeel van de wedkantoren. Niet alle bookmakers hanteren dezelfde quoteringen en er zijn wel dergelijke verschillen te constateren.
 4. Sluit geen weddenschappen af onder ‘invloed’
  Het is algemeen bekend dat je in de casino’s van Las Vegas overgoten wordt met gratis drankjes. Alcohol verminderd uw bewustzijn waardoor je dus ‘minder’ gevaren kent en vaker roekeloos gaat inzetten. Je gaat beslissingen nemen die je in een nuchtere toestaand waarschijnlijk nooit had gemaakt. Het is daarom heel verstandig om weddenschappen op voetbalwedstrijden af te sluiten met een heldere geest.
 5. Doe aan huiswerk
  Sluit niet klakkeloos een weddenschap af. Verdiep je in de materie van het afsluiten van voetbalweddenschappen. Verdiep je in dit wereldje en lees artikelen die te maken hebben met het wedden op voetbalwedstrijden.
 6. Houd wel rekening met een thuisspelende ploeg
  De bal is rond en vaak kan het alle kanten op in een wedstrijd. Grotere clubs moeten op bezoek bij een laagvlieger en kunnen het af en toe nog wel eens lastig hebben. Ajax speelde in de competitie ook met 1-1 gelijk bij PEC Zwolle, in deze wedstrijd kwam Ajax bij vlagen heel goed weg. Vaak kunnen kleinere ploegen zich helmaal opladen voor wanneer de top van een competitie op bezoek komt. De quotes voor de mindere teams zijn dan hoog maar ook weer aantrekkelijk om hier een weddenschap op af te sluiten.

 

 

 

 

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.