Gerrard: ‘We moeten de mouwen opstropen’

19 december 2014 | Auteur: | Posted in Voetbal

Steven Gerrard is de onbetwiste leider bij Liverpool. De aanvoerder van the Reds is zich van bewust dat er een belangrijke periode in de competitie staat te wachten. Zo wacht komend weekend Arsenal als tegenstander. Liverpool staat slechts elfde in de Premier League, waar het vorig jaar nog tot de slotdag mee streed om de landstitel.

Afgelopen woensdag werd er gewonnen van Championship club Bournemouth. ‘Het was leuk om weer een keer te winnen, want het loopt de laatste tijd niet lekker, dat kan ik niet ontkennen’, zei Gerrad tegenover The Daily Mail. Gerrard was vooral te spreken over de eerste helft. ,’Toen kwamen we in de buurt van het niveau dat we vorig seizoen haalden. We moeten nu blijven winnen. Na het duel met Arsenal krijgen we een iets makkelijker programma. Als we bij Arsenal een goed resultaat neerzetten en daarop voortbouwen, denk ik dat we het tij kunnen keren.’ ,Volgens mij gaan we er nu achter komen wat voor spelers we in huis hebben’, aldus de spelmaker. ‘We moeten de mouwen opstropen, vechten voor de club en zo snel mogelijk orde op zaken stellen.’

De laatste competitiewedstrijd kansloos verloren van Manchester United. Voetbalreizen Manchester United zijn hierdoor een aanrader, evenals voetbalreizen Liverpool.

Wilt u de sterren eens van dichtbij bekijken? Neem dan eens een kijkje!

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.