Geniet van de sterren Messi, Suarez en Neymar

6 augustus 2015 | Auteur: | Posted in Voetbal

Voor welke voetballiefhebber is het nou geen droom om een voetbalreis naar Barcelona te maken en daar een wedstrijd mee te maken van de legendarische club FC Barcelona? Hier lees je meer over deze voetbalreizen!

Een voetbalreis naar Barcelona

Voetbalreizen naar Barcelona zijn erg populair en zitten zodoende snel volgeboekt. Dit is ook logisch, want FC Barcelona is een club die bij veel mensen een bijzonder plekje heeft, dankzij de vele legendarische voetballers die hier hebben gespeeld en nog steeds spelen.

Hoe ziet zo’n voetbalreis eruit?

– Je vertrekt met het vliegtuig naar Barcelona
– Je geniet één of een paar dagen van de prachtige stad met de Ramblas, de Sagrada Familia en natuurlijk een bezoek aan het stadion Camp Nou.
– Tijdens een van de avonden of middagen bezoek je een wedstrijd van FC Barcelona

Bij een compleet verzorgde voetbal-reis is dit allemaal inclusief: je betaalt één prijs en de vlucht, het hotel en de toegangskaartjes voor de wedstrijd worden allemaal voor je geregeld. Zo hoef je zelf alleen maar te genieten en kun je het regel-werk aan een ander overlaten.

Kun je een voetbalreis ook zelf regelen?

Uiteraard kun je ook zelf een reis samenstellen waarbij je zelf de vlucht en een hotel regelt. Iets meer werk, maar voor sommige mensen verhoogt dit de vakantie-voorpret.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.