Voetbaltafels makkelijk opbergen

22 mei 2015 | Auteur: | Posted in Sport, Voetbal

Steeds vaker worden voetbaltafels thuis gebruikt. Ideaal tijdens feesten en partijen, maar ook als spelletje tussendoor. Doordat er voetbaltafels zijn die je in kan klappen kan je ze zowel binnen als buiten gebruiken op ieder gewenst moment van de dag.

Hoe kan je voetbaltafels opbergen

Voetbaltafels zijn als compact pakket in te klappen, doordat je de poten naar binnen kan vouwen neemt de voetbaltafel eenmaal ingeklapt weinig ruimte meer in beslag. Voetbaltafels kunnen anders op sommige plaatsen erg in de weg staan, en soms wordt de voetbaltafel weken niet gebruikt, dan is het zonde als deze kostbare ruimte in je woning inneemt.

Er zijn ook voetbaltafels, waarbij je de poten af kan schroeven. Deze voetbaltafels zijn steviger, doordat de poten niet in kunnen klappen tijdens het fanatieke voetbalspel.

Er zijn ook kleine voetbaltafels zonder poten. Deze voetbaltafels zijn op de eettafel te gebruiken met een anti slip mat eronder. Ook voor kinderen zijn mini tafelvoetballen beschikbaar, deze hebben een plastic kap eroverheen, zodat ze de bal niet kwijt kunnen raken tijdens het opbergen.

Je moet wel goed kijken hoe je de voetbaltafel opberg, want als je geen telescopische stangen heb (stangen die in elkaar schuiven) dan kan het zijn dat de stangen krom kunnen gaan door het opbergen, en als dit gebeurt dan kan je niet meer van de volledige opties van de tafelvoetbal gebruik maken.

De balletjes van de tafelvoetbal kan je in een wasnetje bewaren, of in een plastic zakje. Dit zakje bind je vervolgens aan één van de stangen, zodat je nooit naar balletjes hoeft te zoeken als je een tafelvoetbalspel wil gaan spelen.

Door het inklappen van de tafelvoetbal als compact pakket kan deze zelfs meegenomen worden naar vrienden, of andere gelegenheden. De meeste voetbaltafels hebben een 122 centimeter bij 61 cm, en past hierdoor in de meeste kofferbakken van de auto. Ook ideaal om mee te nemen naar vakantie om tijdens de avonduren, wanneer er niets meer te doen is een spelletje tafelvoetbal te doen in je eigen huisje.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.