Hoe krijg ik bruiloftsgasten de dansvloer op?

24 oktober 2016 | Auteur: | Posted in Nieuws

Een trouwerij afsluiten doe je met een topfeest! Het verloop van het trouwfeest heb je als bruid en bruidegom voor een groot deel zelf in de hand. Zo zorgen een sfeervolle locatie, grote dansvloer, goede dj’s en gezellige vrienden en familie al snel voor een aangenaam feestje. Toch kan het voorkomen dat het trouwfeest stroef verloopt en dat gasten aan hun stoelen vastgeplakt lijken te zitten. Hoe gaan jullie hiermee om? Wij geven je tips!

Zorg voor een aansprekende openingsdans

De openingsdans is de eerste dans die op de dansvloer – door de bruid en de bruidegom – wordt opgevoerd. Deze dans is dan ook gelijk het eerste moment om de bruiloftsgasten in de feestsfeer te brengen. Kies voor een dans en nummer dat dicht bij jullie zelf ligt. Wanneer gasten zien hoeveel plezier jullie beleven aan het dansen, worden zij ook gemotiveerd om na de openingsdans gezellig met jullie mee te doen.

Organiseer een bruiloft flashmob

Zijn jullie bang dat niet iedereen na de openingsdans de dansvloer opgaat? Organiseer dan een flashmob voor de bruiloft. Een flashmob is eigenlijk niets meer en niets minder dan een groep gasten die onaangekondigd – in dit geval – een dans opvoeren. Een flashmob is een aangename verrassing voor de bruiloftsgasten die niet in het complot zitten. Daarnaast is het ook een echte ijsbreker wanneer de dansvloer vol staat met gasten die los gaan. Gegarandeerd dat ook andere gasten aansluiten bij de flashmob!

Nodig de gasten uit op de dansvloer

Een andere manier om jullie gasten de dansvloer op te krijgen, is door in de microfoon van de Psound DJ’s om te roepen dat iedereen uitgenodigd wordt om de dansvloer te betreden. Het klinkt misschien simpel, maar de uitnodiging werkt aanstekend. Bovendien is het voor andere gasten makkelijke om aan te sluiten bij gasten die al aan het swingen zijn.

Verzoeknummers aanvragen

De laatste tip om de dansvloer op jouw trouwfeest vol te krijgen is door een bruiloft dj in te huren die verzoeknummers draait. Op bruiloften is vaak een gevarieerd publiek met diverse muzieksmaken aanwezig. Wanneer jullie de mogelijkheid bieden om verzoeknummers aan te vragen zal de diversiteit aan muziekstijlen toenemen en zullen meer gasten de dansvloer betreden.

 

Wij wensen jullie alvast een fantastisch feestje toe!

Reacties uitgeschakeld voor Hoe krijg ik bruiloftsgasten de dansvloer op? Tags: ,

Auteur:

This author has published 192 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.