Deze dance events vinden dit voorjaar plaats

23 maart 2017 | Auteur: | Posted in Nieuws

Tegenwoordig worden festivals, concerten, familieshows en dance events veel vaker bezocht dan vroeger. Er zijn fanatiekelingen die elke maand wel één of zelfs meerdere keren naar een muziekshow gaan, maar er zijn ook mensen die één keer per jaar gaan. Hoe vaak je gaat maakt niet uit. Je zit altijd met dezelfde vraag: “Waar ga ik naartoe?”. Er is namelijk zoveel keuze. Superleuk, want daardoor zit er altijd wel een festival, concert, familieshow of dance event bij dat jij leuk vindt. In dit artikel worden twee leuke dance events uitgelicht die dit voorjaar plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Ook krijg je nog een paar tips mee voor het bezoeken van een dance event. Misschien helpt het jou om een keuze te maken!

Dit voorjaar in Ahoy

Dit voorjaar kun jij losgaan op dancemuziek tijdens de volgende dance events:

  • DJ Paul Elstak: ben je een fan van Hardcore? Dan mag je dit dance event niet missen. Deze DJ is een echt Rotterdams icoon en is de absolute grondlegger van hardcore. Met zijn herkenbare sound gaan de voetjes keer op keer weer van de vloer. Wat dit event extra bijzonder maakt is dat het zijn eerste eigen grote show is. Dit ontbrak nog in zijn succesvolle muziekcarrière en ook veel fans zullen er blij mee zijn. Op 15 april kunnen fans van Hardcore losgaan in Rotterdam Ahoy. De line-up liegt er niet om. Met namen als Korsakoff, Darkraver, Mad Dog, The Unfamous en nog vele anderen zal het een avond worden om niet snel meer te vergeten.
  • The Flying Dutch: het grootste Open Air Dance Event van Nederland vindt 3 juni plaats op drie locaties. In Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam worden de grootste Nederlandse artiesten voor één dag samengebracht. De DJ’s zorgen er samen met hun bezoekers voor dat The Flying Dutch 2017 een super succes wordt. Het belooft ook dit jaar weer een onvergetelijk event te worden. Wie wil daar niet bij zijn? Wees er snel bij, want tickets zijn zo uitverkocht.

Tips voor jou

Tip 1: neem gehoorbescherming mee. Je herkent het vast wel: je ligt in bed na een gezellige avond uit en je hoort een piep in je oren. Vaak trekt de piep na een tijd weg, maar als je te lang aan harde muziek wordt blootgesteld dan kan het zijn dat de symptomen, zoals de piep van gehoorschade, aanwezig blijven. Daarnaast kan ook overgevoeligheid voor dagelijkse geluiden een gevolg zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend, want gehoorschade kan nooit meer worden hersteld. Heb je het eenmaal opgelopen, dan moet je er hard gezegd  mee leren leven. Gehoorschade wil natuurlijk iedereen te allen tijde voorkomen. Daarom is het belangrijk om je oren te beschermen tegen harde muziek, je hebt er immers maar twee.

Tip 2: koop alvast een parkeerticket online als je naar een dance event in Ahoy Rotterdam gaat. Dan ben je namelijk verzekerd van een parkeerplek op slechts 5 minuten loopafstand van Ahoy. Tegen een voordelig tarief kun je jouw auto voor de deur van Ahoy parkeren en kun je nóg langer van jouw onvergetelijke dance avond genieten. Wie wil dat nou niet?! Kom je met de trein? Check dan van tevoren hoe laat de laatste naar huis gaat, want met de taxi terug wordt meestal een dure grap. Dat zou een grote domper zijn na een super gaaf event.

Reacties uitgeschakeld voor Deze dance events vinden dit voorjaar plaats

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.